Δευτέρα 18 Νοε 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Μπάσκετ Ξεσπάει ο Καναδάς

Ξεσπάει ο ΚαναδάςΟ Καναδάς είναι από τις πλέον ποιοτικές ομάδες αυτού του τουρνουά, έχοντας σαν αιχμή του δόρατος τον παικταρά AJ Lawson του South Carolina.  

Kέρδισαν τους Αυστραλούς στο πρώτο παιχνίδι, με τον ηγέτη τους να κάνει λίγο πολύ... τα πάντα στο γήπεδο, τελειώνοντας με 25/8/4. Η συνέχεια απέναντι στο Μάλι δεν ήταν η ίδια αφού ήρθε η ήττα έκπληξη στον πόντο, σε ένα ματς που σχεδόν όλοι οι παίκτες του Καναδά παρουσιάστηκαν υποτονικοί και κυριολεκτικά "τα έσπασαν" από την περιφέρεια.

Η Λετονία με τον Kurucs να παλεύει μόνος μέχρι τώρα, έχει 2/2 ήττες, η μία από την Αυστραλία με 29 πόντους και η άλλη από το Μάλι στους 13. Το κακό για τους Λετονούς ότι δεν έχουν ιδιαίτερη δύναμη μέσα στο ζωγραφιστό και έχουν τρομερή εξάρτηση από το τρίποντο, όπου σε κάθε παιχνίδι επιχειρούν πάνω από 30+. Αν μπουν τα σουτ αυτά, ίσως εμφανιστούν ανταγωνιστικοί, αλλιώς δεν έχουν ελπίδα. Δεν βλέπω ν΄αλλάζουν προσέγγιση απόψε, το αν θα τους βγει πάλι σε καλό ή όχι, μένει να το δούμε.

Καλύτερη ομάδα, σαφώς πιο αθλητική και γρήγορη ο Καναδάς, περιμένω να κυριαρχίσει κάτω από τα καλάθια. Άσσος στους -13.5 πόντους.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Μπάσκετ
02/07
18:15
United Nations.png
1(-13.5)
1.91
15 Stoiximan
-
-15
Essential SSL