Δευτέρα 18 Νοε 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Baseball Υψηλό σκορ στο Great American Ball Park

Υψηλό σκορ στο Great American Ball ParkΠοδαρικό για τη στήλη σε ένα άθλημα το οποίο ομολογώ ότι παρακολουθούσα ελάχιστα τα περασμένα χρόνια και πόνταρα σε πολύ ορισμένες εξαιρέσεις. Φέτος ίσως τους έχουμε περισσότερο από κοντά, με δεδομένη την παύση των μπασκετικών πρωταθλημάτων, ελπίζοντας ότι το πρόσημο θα είναι θετικό...

Cincinnati εναντίον Milwaukee λοιπόν στην G.A. Ball Park Arena. Ξεκίνημα 7 σερί εκτός έδρας αναμετρήσεων για τους Brewers πριν το διάλειμμα του ASG, την ώρα που οι Reds βρίσκονται στη διαδικασία 9 σερί εντός έδρας αγώνων, έχοντας κερδίσει ήδη 2/3 απέναντι στους Chicago Cubs.

Οι Brewers προηγούνται με 6-3 στη σεζόν, έχοντας σκουπίσει στις αρχές της σεζόν την σειρά στον Cinci με 3-0. Στο mount ανεβαίνει για βασικός ρίπτης ο Αdrian Houser, με ρεκόρ 2-2 και ERA 2.94. 18η συμμετοχή στη σεζόν για τον Houser και μόλις η 4η στο αρχικό σχήμα τη φετινή σεζόν. Η επιστροφή του στο rotation της ομάδας δεν ήταν πάντως ενθαρρυντική, αφού στο ματς με το Seattle άντεξε μόλις 2 περιόδους, στους οποίους παραχώρησε 3 runs σε 4 hits.

Για τους Reds αρχικός πίτσερ ο Tyler Mahle, με 2-8 ρεκόρ και 4.35 ERA. Στο τελευταίο του ξεκίνημα ηττήθηκε από τους LAA Angels παραχωρώντας 4 runs και 6 hits σε 5 innings.

Kανένας από τους δύο pitchers δεν φαντάζει άξιος εμπιστοσύνης, γι΄αυτό και θα πάμε εδώ στην επιλογή του όβερ 10. 4/5 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων έχουν λήξει στο όβερ, την ώρα που το συγκεκριμένο γήπεδο χαρακτηρίζεται διαχρονικά και ως "hitter-friendly".


Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Baseball
02/07
02:10
United States of America(USA).png
Over 10
1.90
15 Bet365
6-8
13.5
Essential SSL