Δευτέρα 18 Νοε 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Μπάσκετ Τεράστιο χάντικαπ, αλλά και χαώδης η διαφορά

Τεράστιο χάντικαπ, αλλά και χαώδης η διαφοράΞεκινάει σήμερα στην Κρήτη το Παγκόσμιο Κύπελλο u19, με τη συμμετοχή φυσικά και της Εθνικής μας ομάδας.

Πρώτο ματς που θα δούμε, το Κίνα - Σερβία. Όχι απλά πολλά με λίγα, αλλά αν οι Σέρβοι έχουν πραγματικά διάθεση, ίσως η διαφορά εκτοξευθεί σε πολύ μεγάλα επίπεδα. 

Η κινεζική αποστολή απαρτίζεται από παίκτες που συμμετέχουν στο εγχώριο πρωτάθλημα, με μοναδική εξαίρεση τον Michael Wang ο οποίος είχε ενεργό ρόλο στο rotation του παν. του Pennsylvania τη φετινή σεζόν.

Σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους, η ομάδα της Σερβίας διαθέτει όχι μόνο άπλετο ταλέντο αλλά και παίκτες που είχαν σημαντικό ρόλο στις ομάδες τους. Καλή σεζόν στο πανεπιστήμιο του Gonzaga για τον Filip Petrusev o οποίος στην freshman σεζόν του τελείωσε με 6.5 πόντους και 2.7 ριμπάουντ, σημαντικό μέρος στο rotation της ομάδας του Mark Few. Γεμάτη σεζόν και για τον άκρως ταλαντούχο Uros Trifunovic ο οποίος ήταν βασικότατος στην Mladost ως δανεικός από την Partizan, καθώς και παίκτες όπως οι Luka Cerovina, Dalibor Ilic, Marko Pecarski οι οποίοι με τη σειρά τους είχαν ενεργό ρόλο στις ομάδες τους και ειδικά σε τέτοια ματς θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Oύτε λόγος να γίνεται για τους νικητές, την τελική διαφορά ψάχνουμε. Με το χάντικαπ στους 30.5 πόντους τα πράγματα δεν είναι εύκολα, ελπίζουμε πάντως ότι οι πιτσιρικάδες Σέρβοι θα θελήσουν να μπουν με μια εμφατική νίκη στο τουρνουα και με πατημένο το γκάζι. Διπλό στους -30.5 πόντους.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Μπάσκετ
29/06
13:45
Western Sahara.png
2(-30.5)
1.76
15 Bet365
57-106
11.4
Essential SSL