Σαββάτο 11 Ιουλ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Μπάσκετ Ώρα να μπει και εκείνος στην εξίσωση

Ώρα να μπει και εκείνος στην εξίσωσηWarriors - Raptors, πράξη τρίτη απόψε στην Oracle Arena μετά το μπρέικ των πρωταθλητών στη Scotiabank Arena.

Συνεχίζει εκτός ο Durant στους γηπεδούχους, ο οποίος και αναμένεται να επανέλθει στο επόμενο. Σημαντικό θέμα έχει προκύψει και με τον Thompson ο οποίος δίνεται ερωτηματικό και με τις πιθανότητες μοιρασμένες αν θα καταφέρει να αγωνιστεί ή όχι. Στο προηγούμενο πάντως η ομάδα του αντέδρασε καλά, παίρνοντας πράγματα από σχεδόν άπαντες, να δούμε απόψε τι θα συμβεί στην περίπτωση που απουσιάσει.

Θα ρισκάρουμε απόψε και θα πάμε με το όβερ πόντων του DeMarcus Cousins, ο οποίος είχε καλή παρουσία στο τελευταίο ματς, με γεμάτο αγωνιστικό χρόνο, τελειώνοντας με 11 πόντους και 10 ριμπάουντ. Λογικά θα παιχτεί και απόψε αρκετό... ξύλο στη ρακέτα, ειδικά με τον Gasol, όμως ήρθε η ώρα να βγει μπροστά και ο έμπειρος center, ειδικά στην περίπτωση που δεν αγωνιστεί και ο Thompson.

Λογική επιλογή και ο συνήθης ύποπτος, Curry, o οποίος έμεινε σε χαμηλότερα νούμερα απ΄όσο τον έχουμε συνηθήσει, χωρίς να΄ναι σε καλή βραδιά, κάτι που δεν επηρέασε πάντως την ομάδα του. Εδώ θα περιμένουμε πάντως τα τελευταία αγωνιστικά νέα προτού πάμε στην επιλογή του.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Μπάσκετ
06/06
04:05
NBA.png
D.Cousins Over14.5 pts
2.00
15 Stoiximan
4
-15
Essential SSL