Τετάρτη 13 Νοε 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Μπάσκετ "Μιλάει" η έδρα και στο πέμπτο ματς

"Μιλάει" η έδρα και στο πέμπτο ματςΟι έδρες έχουν κάνει τη διαφορά και στα 4 ματς μέχρι στιγμής της σειράς ανάμεσα σε Milwaukee Bucks - Toronto Raptors, μετά τις δύο νίκες της ομάδας του Nurse στον Καναδά η σειρά επιστρέφει και πάλι στο Milwaukee.

Το τελευταίο χρονικά παιχνίδι, αποδείχτηκε παράσταση για ένα ρόλο, αφού οι Bucks δεν μπήκαν ποτέ στο ματς και οι Raptors κυριάρχησαν κατά κράτος. Μiddleton - Γιάννης πάλευαν μόνοι τους, την ώρα που οι αντίπαλοι τους δεν χρειάστηκαν τον Leonard να κάνει πάλι τα γνωστά του... αίσχη, αφού είχε και μεγάλες βοήθειες, σύνολο 6 παίκτες τελείωσαν με διψήφια νούμερα. Αν κάτι πάντως πρέπει να κρατήσουμε από το ματς ήταν το γεγονός ότι ο Leonard δεν φόρτσαρε ιδιαίτερα, δεν χρειάστηκε κιόλας αλλά από την άλλη και λογικά κάπου θα βγάλει και αυτός κούραση, αφού είναι άνθρωπος και όχι μηχανή, αλλά ενδεχομένως να έκανε και συντήρηση δυνάμεων αφού το επέτρεψαν οι συνθήκες του αγώνα.

Σε κάθε περίπτωση, περιμένουμε καλύτερο απόψε το Milwaukee, ειδικά παίκτες όπως οι Bledsoe - Lopez - Βrogdon να προσφέρουν περισσότερα κάτι που αυτομάτως θα ανεβάσει και τις πιθανότητες νίκης των Ελαφιών. Το -7 δεν το λες και μικρό όριο, περιμένουμε αντίδραση πάντως των γηπεδούχων και έστω και οριακά περιμένουμε πως θα καλυφθεί. Χαλαρό ποντάρισμα.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Μπάσκετ
24/05
03:35
NBA.png
1(-7)
1.90
15 Bet365
99-105
-15
Essential SSL