Σαββάτο 04 Ιουλ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Μπάσκετ Στον τελικό η Βασίλισσα

Στον τελικό η ΒασίλισσαTo 2/2 της CSKA στην κανονική περίοδο, μάλλον επηρεάζει παραπάνω από όσο θα έπρεπε τις εταιρείες σε ότι αφορά τις προσφερόμενες αποδόσεις.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ήταν η σταθερή ομάδα που ξέρουμε, με ορισμένες εξαιρέσεις. Η προσθήκη παικτών όπως οι Peters - Bolomboy έδωσαν επιπλέον λύσεις στον Έλληνα προπονητή κατά τη διάρκεια της σεζόν, σε αυτό το σημείο όμως που βρίσκεται η σεζόν θα χρειαστεί κυρίως την εμπειρία και τις προσωπικότητες που έχει στο ρόστερ του, παίκτες όπως οι De Colo, Rodriguez, Clybern, Hynes θα πρέπει να βρεθούν άπαντες σε καλή βραδιά. Στα θετικά ότι ο τραυματισμός του Ισπανού γκαρντ δεν αποδείχθηκε κάτι το σοβαρό και θα αγωνιστεί κανονικά.

Από την άλλη έχουμε την πληρέστερη ομάδα στην Ευρώπη, την περσινή πρωταθλήτρια η οποία φιλοδοξεί να κάνει το 2/2. Doncic μπορεί να μην υπάρχει φέτος, όμως άλλη σοβαρή απώλεια δεν είχε, ενώ πρόσθεσε παίκτες όπως οι Prepelic, Deck που βοήθησαν μέσα στη σεζόν όπου και πάλι ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, αλλά το βάθος του ρόστερ της την έβγαλε ασπροπρόσωπη. Το θέμα με την Real είναι ότι δεν έχει έναν, αλλά πολλούς που μπορούν να ηγηθούν και να κάνουν τη διαφορά (Llull, Campazo, Rudy, Τavarez) τη στιγμή που δεν λείπουν και παίκτες όπως οι Randolph, Taylor, Tomphins oι οποίοι είναι παίκτες - πολυεργαλεία που μπορούν να προσφέρουν σε πολλούς τομείς μέσα στο παιχνίδι. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε το πως θα τους αντιμετωπίσει η ρωσική ομάδα και αν θα καταφέρει να τους περιορίσει.

Σε αποδόσεις έστω και οριακού outsider, θα πάμε με το διπλό.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Μπάσκετ
17/05
22:00
Euroleague.png
2
2.02
22 Stoiximan
95-90
-22
Essential SSL