Σαββάτο 30 Μαι 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Μπάσκετ Φαβορί οι Celtics στο Garden

Φαβορί οι Celtics στο GardenΠαρόμοιο σκηνικό με το πρώτο παιχνίδι, αλλά αυτή τη φορά με ανάποδους ρόλους, είχαμε στο δεύτερο παιχνίδι μεταξύ Bucks - Celtics. Αναμενόμενα τα Ελάφια έβγαλαν αντίδραση, η τρομακτική τους ευστοχία από την περιφέρεια ήταν αυτή που τελικά έκρινε την αναμέτρηση και έκανε τη διαφορά. Ματσάρα ο Middleton, θετικός ο Bledsoe, καλύτερος σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι και ο Γιάννης. Ζητούμενο πλέον τουλάχιστον ένα μπρέικ στη Βοστώνη και η επιστροφή του πλεονεκτήματος της έδρας στο Milwaukee. 

Οι Celtics από τη μεριά τους είδαν μόνο τους Hoford - Morris να σώζονται στο ναυάγιο του game 2, σκιά του καλού του εαυτού ο Irving ο οποίος τα... έσπασε και έμεινε μόλις στους 9, κακός και αυτή τη φορά ο Hayward, εξαφανισμένος και πάλι ο Tatum. Ματς που θα θέλουν να το ξεχάσουν γρήγορα στο στρατόπεδο του Brad Stevens, αν και η επιστροφή τους ουσιαστικά συνοδεύεται με την επίτευξη του βασικού τους στόχου, που ήταν και το μπρέικ. Καλούνται να ανεβάσουν την απόδοση του και να πλησιάσουν εκείνη του game 1, που είναι σαφέστατα πιο αντιπροσωπευτική των δυνατοτήτων τους.

Ομολογώ πως αυτή η... υπερ-πριμοδότηση των τιμών υπέρ του Milwaukee, δεν με βρίσκει σύμφωνο. Προφανώς και οι Bucks έχουν βγάλει μεγαλύτερη σταθερότητα και καλύτερη εικόνα στη regular season, αλλά εδώ μιλάμε για postseason όπου μιλάμε πια από καινούρια βάση. Οι σοβαροί Celtics μπορούν να φτάσουν στη νίκη και θα πάμε με τον άσσο στους -2 πόντους, περιμένοντας την αντίδραση των γηπεδούχων.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Μπάσκετ
04/05
03:05
NBA.png
1(-2)
1.90
20 Stoiximan
116-123
-20
Essential SSL