Σαββάτο 30 Μαι 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Μπάσκετ Aδίκως αουτσάιντερ οι Sixers

Aδίκως αουτσάιντερ οι SixersΕίναι γενικά περίεργο το συγκεκριμένο ζευγάρι, αλλά το να δίνονται οι Sixers αουτσάιντερ στην έδρα τους, νομίζω ότι είναι υπερβολή.

Όχι ότι το Toronto δεν μπορεί το μπέικ, κάθε άλλο. Η ομάδα του Leonard, του Lowry, του Gasol και των υπόλοιπων έχει δείξει αξιοθαύμαστη σταθερότητα, ειδικά εντός έδρας. Στο δεύτερο ματς όμως, πάλευαν οι δύο πρώτοι παρέα με τον Siakam, -την αποκάλυψη του φετινού Toronto- παίρνοντας ελάχιστες έως... καθόλου βοήθειες από τους υπόλοιπους. Το πλήρωσαν.

Η Philadelphia με την προσθήκη των Butler - Harris στα μέσα της σεζόν, έκανε ξεκάθαρο ότι δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο από τελικούς Ανατολής σε πρώτη φάση. Ο Butler ήταν καταλυτικός στο δεύτερο ματς με 30 πόντους, 5 στο σύνολο με διψήφια νούμερα. Ευχάριστη έκπληξη οι παγκίτες Monroe - Ennis, με 10 και 13 πόντους. Από μέτριο ματς για τα δεδομένα τους οι Simmons - Embiid, οι οποίοι πρέπει και αυτοί με τη σειρά τους να ανεβάσουν στροφές.

Στα δύο πρώτα ματς, το Toronto ήταν καθαρό φαβορί, αρκετά τσιμπημένο μεν, αλλά με την αιτιολογία της έδρας. Απόψε όμως; Oι ομάδες δεν έχουν νέες απουσίες που να δικαιολογούν αυτό το φαβοριτισμό, το momentum είναι στην πλευρά των Sixers, πάμε με τον άσσο σε αποδόσεις αουτσάιντερ.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Μπάσκετ
03/05
03:05
NBA.png
1
2.00
20 Stoiximan
116-95
20
Essential SSL