Τετάρτη 21 Αυγ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Μπάσκετ Καθαρίζουν Raptors, Sixers, παίρνουν κεφάλι οι Nuggets

Καθαρίζουν Raptors, Sixers, παίρνουν κεφάλι οι NuggetsΠράξη 5η στο Τoronto μεταξύ Raptors - Magic. Οι γηπεδούχοι έχασαν το πρώτο ματς και τα πράγματα κάπου εκεί σοβάρεψαν, περίπατος το δεύτερο ματς, το τρίτο με μερικά ζόρια, ενώ και στο τέταρτο η νίκη ήρθε με πολύ εύκολο τρόπο. Απόψε με νίκη καθαρίζουν την πρόκριση και από τη στιγμή που παίζουν χωρίς σημαντικές απουσίες, είναι σε θέση να καθαρίσουν την πρόκριση. Το Orlando έδειξε στο προηγούμενο να μένει και από δυνάμεις, το περιμένει δύσκολο βράδυ...

Πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν και στη σειρά των Sixers με τους Nets. Νίκη απόψε για τη Phila και περνάνε στην επόμενη φάση. Λογικά αγωνίζεται κανονικά απόψε ο Embiid και αυτό είναι το καλύτερο νέο για τους γηπεδούχους που δεν έχουν προβλήματα. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το πρώτο ματς, αλλά έχασαν τα επόμενα δύο περίπατο και στο τελευταίο χρονικά κράταγαν για μεγάλο μέρος στο ματς το προβάδισμα, όμως λύγισαν στο τέλος και πια ελπίζουν σε ένα θαύμα. Έχουν την ποιότητα οι Sixers να τελειώνουν τη σειρά από απόψε. Το Brooklyn ίσως δεν έχει διαθέσιμο τον Ed Davis.

Πέφτουν κορμιά στο ζευγάρι του Denver με το San Antonio. Οι Spurs έσπασαν την έδρα, ισοφαρίστηκαν, πήραν το προβάδισμα αλλά στο προηγούμενο γνώρισαν την πρώτη τους εντός έδρας ήττα από το συγκεκριμένο αντίπαλο έπειτα από το 2013, φέρνοντας και πάλι τη σειρά στα ίσια της. Το Denver έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα δυνατό εντός έδρας και ακόμα μία ήττα εντός θα μου προκαλέσει έκπληξη, συνεπώς θα πάω εδώ στη νίκη των γηπεδούχων. Χωρίς απουσίες οι δύο ομάδες.


Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
ΜπάσκετΜπάσκετΜπάσκετ
24/04
24/04
24/04
02:05
03:05
04:35
NBA.png
NBA.png
NBA.png
1(-5)
1
1
2.32
20 Bet365
-
26.4
Essential SSL