Κυριακή 21 Ιουλ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Μπάσκετ Απόδοση δικαιοσύνης...

Απόδοση δικαιοσύνης...Όλη η σεζόν που προηγήθηκε, από το Νοέμβρη μέχρι και απόψε, μας οδήγησε σε αυτό εδώ το ζευγάρι. Virginia - Texas Tech αναμένεται να μονομαχήσουν για τον εθνικό τίτλο, για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Και αν το Texas έφτασε στον τελικό πανηγυρικά και δικαιότατα, αφού πάτησε πάνω στα αδύναμα σημεία του (τραγικού προχθές) Michigan State, το Virginia δεν θα έπρεπε καν να βρίσκεται εδώ, αφού το περιβόητο... non call στα τελευταία 6 δευτερόλεπτα του αγώνα, φάση στην οποία έπρεπε να αλλάξει κατοχή και η μπάλα να οδηγηθεί στα χέρια του Auburn, έκρινε σε πολύ μεγάλο βαθμό την έκβαση της αναμέτρησης. Στέκομαι σε αυτή τη φάση και όχι στο φάουλ πάνω στον Guy στην εκπνοή, γιατί αυτά... συμβαίνουν, είναι και λάθη απειρίας τελευταίων λεπτών. Σε γενικές γραμμές, το Virginia δεν μου άφησε καλές εντυπώσεις, επιθετικά ήταν πάλι προβληματικό και είχε πολλά νεκρά διαστήματα και αν δεν είχε τη διαιτητική εύνοια, δεν θα ήταν εδώ απόψε. 

Από την άλλη και το Texas Tech δεν ήταν καλό επιθετικά απέναντι στους Spartans, με τον Culver εξαφανισμένο στο πρώτο μέρος, αλλά παρόν στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού. Δεν περιμένουμε θέαμα απόψε, κάθε άλλο, από τη στιγμή που κοντράρονται η πρώτη ενάντια στην τρίτη άμυνα του πρωταθλήματος και το άγχος των παικτών θα είναι ξανά τεράστιο. Tα όρια βέβαια σε όλα τα φετινά ματς του Virginia είναι αστεία και δεν αποτελεί εξαίρεση ούτε το αποψινό στους 117.5 πόντους. Σε ότι αφορά το νικητή, καθαρό 50/50 αν και πριν το final-4 σε ενδεχόμενη κόντρα των δύο ομάδων μάλλον η επιλογή θα ήταν οι Cavaliers, παρόλα αυτά με την εικόνα του ημιτελικού που έβγαλαν οι δύο ομάδες, το 2.10 των Raiders έχει μεγαλύτερη λογική και αξία και αξίζει ένα χαλαρό ποντάρισμα.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Μπάσκετ
09/04
04:20
NCAA.png
2
2.10
10 Stoiximan
-
-10
Essential SSL