Κυριακή 21 Ιουλ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Μπάσκετ Ώρα final-4 στη Minneapolis

Ώρα final-4 στη MinneapolisΤην μία (Virginia) την περιμέναμε φυσιολογικά στην τετράδα, όλη τη σεζόν έδειξε σταθερότητα, ενώ δεν ξεχνάμε ότι μιλάμε για την κορυφαία άμυνα στο κολεγιακό μπάσκετ. Η άλλη ήταν το δυνατό αουτσάιντερ (Michigan State) μία από τις κορυφαίες ομάδες φέτος, η οποία όμως για να βρεθεί εδώ έπρεπε να αποκλείσει την θεωρητικά καλύτερη και δυνατότερη ομάδα του Duke. Το κατάφερε, παίζοντας πολύ έξυπνο και δυναμικό μπάσκετ. Οι άλλες δύο (Auburn - Texas Tech) θα βρεθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε final-4 και φυσικά πρόκειται για τις εκπλήξεις της σεζόν, αφού το μεν Auburn πέταξε εκτός Kansas - North Carolina - Kentucky, το δε Texas Tech Buffalo - Michigan - Gonzaga. Προφανώς και για ένα παιχνίδι ή μία νίκη, θα μπορούσε να θεωρηθεί έκπληξη η εμφάνιση τους, όταν όμως το πετυχαίνεις 3 φορές, τότε τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Η Virginia θα τεθεί αντιμέτωπη με το Auburn με το φαβορί σωστά να είναι οι Cavaliers. Η άμυνα που παίζει το συγκρότημα του Tony Bennett είναι για να διδάσκεται σε σεμινάρια, την ίδια στιγμή που καλύπτει και τα δεδομένα επιθετικά προβλήματα που υπάρχουν, πηγαίνοντας το ματς σε πολύ χαμηλό τέμπο. Χαρακτηριστικό πως μόλις απέναντι στο Purdue το σκορ ξέφυγε ελαφρώς και αυτό επειδή το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Guy - Hunter - Jerome είναι η τριάδα στην οποία βασίζεται επιθετικά. Το Auburn αρέσκεται σε εντελώς διαφορετικό στυλ μπάσκετ, σαφώς πιο επιθετικό και πιο γρήγορο, συνήθως δε έχει προβλήματα όταν καλείται να αντιμετωπίσει κλειστές άμυνες και το ματς θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Brown - Harper αναμένεται να σηκώσουν το βάρος επιθετικά, με τον Οkeke να έχει δύσκολο έργο απόψε απέναντι στους ψηλούς των Cavaliers (Salt, Diakite) Αν δεν είχε βγάλει προβλήματα σε όλη τη σεζόν το Auburn με αντίστοιχου στυλ αντιπάλους, πιθανώς να ψαχνόμουν για την έκπληξη, όμως το συγκεκριμένο στυλ μάλλον δεν τους ταιριάζει.

Το Michigan State βλέπει το δρόμο ορθάνοιχτο πλέον για κατάκτηση του Εθνικού πρωταθλήματος μετά από 19 ολόκληρα χρόνια. Η ομάδα του Izzo υπέταξε το πανίσχυρο Duke, στηριζόμενο στην άμυνα και αντιμετωπίζοντας μάλιστα προβλήματα στο ριμπάουντ που είναι διαχρονικά το μεγάλο όπλο του. Και όλα αυτά με τον Joshua Langford να παραμένει εκτός, αλλά τον Cassius Winston να κάνει παπάδες. Σημαντικό επίτευγμα για τον Izzo ότι παίρνει σχεδόν το 100% από κάθε παίκτη του και παρότι δεν υπάρχουν ποιοτικά πολλοί παίκτες να κάνουν τη διαφορά, έρχονται παίκτες όπως οι Ward, Tillman, Goins, McQuaid να συνθέσουν ένα σύνολο το οποίο δύσκολα μπορείς να το αντιμετωπίσεις. Οι Raiders και μόνο που απέκλεισαν το Gonzaga παίρνουν μεγάλο credit. Δύσκολα πάντως περιμένουμε εκπλήξεις με τα πάντα να κινούνται γύρω από τον Culver και από κει και πέρα, ζητούμενο τι θα πάρει από τους υπόλοιπους. Πλην του Owens πάντως δεν υπάρχει άλλος αξιόπιστος ψηλός για να κοντράρει τα ψηλά κορμιά των Spartans κάτι που ίσως τους στοιχίσει τελικά, ειδικά αν δεν βρεθούν οι περιφερειακοί τους σε καλή βραδιά. Συμπερασματικά το MSU έχει μεγαλύτερο πλουραλισμό επιθετικά και μέσα στη ρακέτα είναι δύσκολα αντιμετωπίσιμο από το συγκεκριμένο αντίπαλο. Εύκολα δύσκολα θα πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
ΜπάσκετΜπάσκετ
07/04
07/04
01:09
03:49
NCAA.png
NCAA.png
1
1
2.25
20 Bet365
63-62
-20
Essential SSL