Κυριακή 21 Ιουλ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Μπάσκετ Tριάδα διπλασιασμού

Tριάδα διπλασιασμούΔεν μου αρέσει κάποι σημείο προσωπικά από το αποψινό πρόγραμμα, όλα τα line που είχα στα υπόψιν βγήκαν ελαφρώς υψηλότερα και αυτό ελέω των τελευταίων νέων. Συντηρητικά με μία τριάδα διπλασιασμού λοιπόν.

Χέρι χέρι πάνε στην κορυφή της Δύσης Golden State - Denver. Οι Πολεμιστές δεν έχουν περιθώρια για απώλειες, αν θέλουν την πρώτη θέση. Αν και δεν δείχνουν να καίγονται ιδιαίτερα... Cousins, Looney, Bell εκτός, αλλά τα προβλήματα του Memphis ακόμα περισσότερα. Νoah, Bradley, Miles, Jackson Jr συνεχίζουν εκτός όπως και οι μακροχρόνια Anderson - Brooks, ενώ μάλλον δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Conley.

Διπλή ήττα χθες για τη στήλη στο ματς του Καναδά, αφού οι Raptors, χαλάρωσαν υπερβολικά στα τελευταία λεπτά και ο RoLo δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου το τελευταίο τέταρτο του αγώνα. Απόψε εκτός των απουσιών που επισημάναμε χθες δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Markkanen. Πρακτικά δηλαδή τα 4/5 της πεντάδας των Ταύρων εκτός. Το Portland έχασε με ένα φρικιαστικό τραυματισμό τον Nurkic για όλη τη σεζόν, ενώ και ο McCollum παραμένει εκτός. Νίκη των Blazers ζητάμε εδώ, η οποία εύκολα δύσκολα θα έρθει λογικά.

Πολλά με λίγα το Utah - Lakers, με το κίνητρο να το έχουν μόνο οι Jazz, oι οποίοι πλην Exum δεν έχουν άλλες απουσίες. Οι Lakers από την άλλη ξεκουράζουν Lebron, ενώ εκτός συνεχίζουν οι Βall, Ingram, Muscala, Chandler και μάλλον και ο Bullock. Θέμα διάθεσης των γηπεδούχων το που θα φτάσει η τελική διαφορά, το -16 είναι από τα μεγαλύτερα χάντικαπ που έχουν δωθεί σε αγώνα τη φετινή σεζόν. Ελπίζουμε τουλάχιστον σε νίκη με διψήφια διαφορά για τους γηπεδούχους.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
ΜπάσκετΜπάσκετΜπάσκετ
28/03
28/03
28/03
02:05
02:05
04:35
NBA.png
NBA.png
NBA.png
2(-5)
2
1(-10)
2.27
20 Bet365
-
25.4
Essential SSL