Δευτέρα 01 Ιουν 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Μπάσκετ Ήγγικεν η ώρα για... March Madness!

Ήγγικεν η ώρα για... March Madness!Στους ρυθμούς της "Τρέλας του Μαρτίου" και επίσημα, αφού ολοκληρώθηκαν παντού οι κανονικές περίοδοι και πλέον μπαίνουμε στα κρίσιμα πλέι οφ, που κρίνουν τίτλο αλλά και... εισιτήριο για το "Μεγάλο Χορό".

Το Hofstra ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα της CAA και κατέκτησε δίκαια τη regular, όμως όλα θα έχουν γίνει για το... τίποτα, αν αποκλειστεί απόψε, ή τέλος πάντων δεν φτάσει στον τίτλο, καθώς η κατηγορία δίνει μάλλον ένα εισιτήριο και αυτό μόνο στο νικητή. Έπαιξε όσο χρειάστηκε στον πρώτο γύρο και απέκλεισε το Madison, σειρά το Delaware, το οποίο με τη σειρά του έκανε την έκπληξη στον πρώτο γύρο και πέταξε έξω το Willam and Mary. Πάντως και στις δύο φετινές αναμετρήσεις των ομάδων, έκανε περίπατο το Hofstra, ειδικά εντός, κερδίζοντας μόλις... 45 πόντους, ενώ κέρδισε και εκτός με 22. Η ουδέτερη έδρα δεν αλλάζει κάτι ουσιαστικά. Σχετικά καλό το -10.5 αλλά επειδή τα πλέι οφ είναι αρκετά περίεργα, θα πάμε με όσο το δυνατόν μικρότερο ρίσκο και θα κρατήσουμε τον άσσο στους -4 πόντους.

To Νorth Dakota State μπήκε με το δεξί στα πλέι οφ της Summit, κερδίζοντας άνετα το Oral Roberts. Aπό τη μεριά του το Western Illinois έκανε την πιο μεγάλη ίσως έκπληξη ως τώρα, αφού απέκλεισε στον πρώτο γύρο το πανίσχυρο South Dakota State, το οποίο κατέκτησε τη regular season. Με το SDST λοιπόν εκτός πλέι οφ, παρουσιάζεται μια μεγάλη ευκαιρία για όλους να φτάσουν στο τίτλο, μια ευκαιρία που δεν έδειχνε να προκύπτει από κάπου στις αρχές. Δύο φορές βρέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες, δύο νίκες για τους τυπικά γηπεδούχους, άνετη εντός, οριακή εκτός. Από τις πλέον αδύναμες ομάδες το WI και η έκπληξη του πρώτου γύρου μάλλον θα είναι ταβάνι γι΄αυτούς, καθώς οι αντίπαλοι τους θα έρθουν υποψιασμένοι και δεν πρόκειται να τους υποτιμήσουν. Στο 1.34 η νίκη των γηπεδούχων.

Στον τελικό για τον τίτλο της MAAC Iona - Monmouth. Τους τυπικά γηπεδούχους τους περιμένα να φτάσουν εδώ, τους τυπικά φιλοξενούμενους μάλλον όχι. Oι Gaels κατέκτησαν την regular σε ένα δραματικό φινάλε και τώρα θέλουν το εισιτήριο και για το μεγάλο τουρνουά, το οποίο έρχεται μέσω του τίτλου. Oι Hawks ξεκίνησαν χάλια τη σεζόν όμως βελτιώθηκαν στις επίσημες υποχρεώσεις τους και με νίκες απέναντι σε Quinny - Canisius, βρίσκονται στο μεγάλο τελικό. Από τη μεριά του το Iona είδε το χάρο με τα μάτια του απέναντι στο αδύναμο St' Peter's, αλλά στα ημιτελικά έκανε πλάκα με το Siena καθώς παρουσιάστηκε πιο σοβαρό. Μεγάλο φαβορί εδώ το Iona και αν είναι προσεκτικό, θα κάνει το 2/2, το Monmouth μπορεί να βελτιώθηκε αλλά δεν έχει την ποιότητα ούτε τις προσωπικότητες που χρειάζονται τέτοια παιχνίδια...

Γινόμενο τριάδας στο 2.64. Πάμε με κανονικό ποντάρισμα.Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
ΜπάσκετΜπάσκετΜπάσκετ
12/03
12/03
12/03
00:00
01:00
03:00
NCAA.png
NCAA.png
NCAA.png
1(-4)
1
1
2.64
20 Bet365
-
20
Essential SSL