Πέμπτη 04 Ιουν 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Μπάσκετ Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε

Οι παραδόσεις είναι για να σπάνεΣτην πρωτεύουσα οι Wizards υποδέχονται τους Maverics σε μια φαινομενικά αδιάφορη αναμέτρηση, αν και μαθηματικά οι γηπεδούχοι δύναται να παλέψουν για τα πλέι οφ στην ανατολική περιφέρεια. Πάντως οφείλουμε να επισημάνουμε ότι ενώ οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ άσχημα τη σεζόν, ανέβασαν σε μεγάλο βαθμό την απόδοση τους. Το ακριβώς αντίθετο από την ομάδα του Dallas, που ξεκίνησε δυνατά, αλλά δεν είχε την ανάλογη συνέχεια, με αποτέλεσμα να έχει τεθεί από πολύ νωρίς εκτός διεκδίκησης πλέι οφ.

Εδώ έχουμε και δύο αρκετά μεγάλες παραδόσεις στο ζευγάρι. Οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη στο ζευγάρι τα τελευταία 4 χρόνια, ενώ για να βρούμε την τελευταία εντός έδρας νίκη τους, θα πρέπει να πάμε 11 ολόκληρα χρόνια πίσω! 

Προφανώς και ουδεμία εμπιστοσύνη εμπνέουν οι Μάγοι για σοβαρό ποντάρισμα, όμως θα βασιστούνε και στην σχετική ανυπαρξία των Mavs εκτός έδρας, οι οποίοι πραγματοποιούν πολύ κακές εμφανίσεις, έχοντας ορισμένες εκλάμψεις. Δεν υπάρχει νέο πρόβλημα στους γηπεδούχους πλην των μακροχρόνιων Howard-Wall, τα ίδια και στους φιλοξενούμενους οι οποίοι δεν προβλέπεται να δουν φέτος αγωνιζόμενο τον Porzingis.

Άσσος στους -5.5 πόντους.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Μπάσκετ
07/03
02:05
NBA.png
1(-5.5)
1.90
20 Bet365
132-123
18
Essential SSL