Κυριακή 24 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Μπάσκετ Aνταπεξέρχεται στα δύσκολα το Hofstra

Aνταπεξέρχεται στα δύσκολα το HofstraH φετινή CAA είναι ξεκάθαρα μία περιφέρεια ομάδων δύο ταχυτήτων, κάτι που το γνωρίζαμε εξ αρχής αλλά μετά από 4 αγωνιστικές έχει πια επιβεβαιωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στην αναμέτρηση William & Mary - Hofstra έχουμε δύο ομάδες από την πρώτη ταχύτητα, με τους γηπεδούχους στο 3-1 και τους φιλοξενούμενους στην κορυφή με 3-0. Βέβαια οι γηπεδούχοι είχαν ιδιαίτερα βατό πρόγραμμα μέχρι τώρα, αφού και οι 3 νίκες τους ήρθα απέναντι στις 3 χειρότερες ομάδες της περιφέρειας, ενώ απέναντι στο Delaware το πάλεψαν αλλά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα. Στα αρνητικά ότι δεν έχει τόσο μεγάλη παραγωγικότητα όσο προηγούμενες σεζόν, αφού σκοράρει 74 πόντους μ.ο. έχοντας πάντως μόλις 3 παίκτες με διψήφια νούμερα.

Το Hofstra για να έχετε και σεις ένα μέτρο σύγκρισης, έκανε φύλλο και φτερό εντός το Delaware με 45 πόντους. Περίπατος και με Drexel ενώ με το Northeastern τα βρήκε μεν σκούρα, αλλά αυτό που κρατάει είναι η νίκη. Τα μόνα ματς που έχει χάσει ως τώρα φέτος ήταν εκτός, αλλά σε έδρες όπως το Marshall, το Maryland και το VCU που δεν τις λες και εύκολες, σε όλα πάντως το πάλεψε. Όλα τα λεφτά ο Wright-Foreman, με 26.7 ppg παίκτης καταλυτικός για το παιχνίδη της Pride. Σημαντικό να πούμε ότι το Hofstra παρότι δεν έχει μεγάλο rotation είναι άκρως παραγωγικό σκοράροντας 82 πόντους μ.ο. ενώ και τα ποσοστά του στο σκοράρισμα είναι άκρως ενθαρρυντικά με 49% οn field και 38.4 από το τρίποντο. 

Η ενδεχόμενη απουσία του Justin Pierce (15.5 ppg 9.2 rpg) ίσως γύρει για τα καλά την πλάστιγγα προς το διπλό, καθώς πρόκειται για τον δεύτερο σκόρερ και πρώτο ριμπάουντερ των γηπεδούχων. Δίνεται ερωτηματικό η συμμετοχή του έχοντας χάσει το προηγούμενο, αν δεν αγωνιστεί τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα για τους γηπεδούχους. Ακόμα και να είναι κανονικά παρόν, το διπλό στους -3 πόντους θεωρώ πως έχει το προβάδισμα, η εικόνα των γηπεδούχων είναι σαφώς πιο πειστική και μπορούν να καλύψουν το χάντικαπ των 3 πόντων.Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Μπάσκετ
11/01
02:00
NCAA.png
2(-3)
1.90
20 Bet365
90-93
0
Essential SSL