Σαββάτο 16 Φεβ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Μπάσκετ Με τη δύναμη της έδρας οι Blazers

Με τη δύναμη της έδρας οι BlazersΤο Portland επέστρεψε στις νίκες μετά από 3 σερί ήττες αν και τα βρήκε μπαστούνια απέναντι στους Magic. Γενικά δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση τις τελευταίες μέρες η ομάδα του Terry Scotts όμως θεωρούμε πως θα ξεκινήσει σιγά σιγά να ανεβάζει στροφές, καθώς ειδικά εντός είναι παραδοσιακά ισχυρή.

Από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν το Denver το οποίο έκανε και αυτό την κοιλιά του, αλλά πλέον έρχεται από 4 σερί νίκες. Έχει αλλάξει πλέον φιλοσοφία παιχνιδιου ριχνοντας περισσότερο βάρος στην άμυνα, κάτι που μέχρι στιγμής του έχει βγει και με το παραπάνω, κατέχοντας τη δεύτερη θέση της δυτικής περιφέρειας. Εκτός Denver πάντως δεν είναι εξίσου αποτελεσματικό και συνήθως αντιμετωπίζει δυσκολίες, ενώ αρκετές νίκες του έχουν έρθει στο όριο και με μπόλικη τύχη. Έρχεται πάντως από δύο σερί διπλά σε Oklahoma - Minnesota.

Παρότι το momentum... φωνάζει υπέρ των Nuggets, θα πάμε εδώ με τον άσσο καθώς εντός έδρας έχουν αποδειχθεί αξιόπιστοι οι Blazers οι οποίοι σιγά σιγά θα αρχίσουν να συνέρχονται, ενώ αναμένεται να παραταχθούν και πλήρεις. Το Denver ενδεχομένως να μην έχει ξανά τον Gary Harris στην αποψινή αναμέτρηση.


Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Μπάσκετ
01/12
05:35
NBA.png
1(-2)
1.90
20 Bet365
112-113
-20
Essential SSL