Πέμπτη 21 Νοε 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Ποδόσφαιρο Περνάει από την Λειβαδιά

Περνάει από την ΛειβαδιάΜε αυτό το ματς λοιπόν θα ξεκινήσουμε, μιας και την προηγούμενη εβδομάδα έπρεπε να ρυθμίσουμε κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες.

Προσωπικά πιστεύω ότι το παιχνίδι είναι «καθαρισμένο».
Εδώ που φτάσαμε οι πρωταθλητές δεν έχουν περιθώρια για γκέλες και τον Λεβαδειακό τον λες και Ολυμπιακό Β’.

Θα μου πείτε, τα ίδια μας έλεγες και πριν 2 αγωνιστικές όπου οκ, συνέτριψε 0-4 την Κέρκυρα, αλλά και την προηγούμενη όπου γκέλαρε στο Καραϊσκάκη φέρνοντας 2-2 με τον ΠΑΣ. Η απάντηση φίλοι μου είναι ότι οι εποχές που έμπαινε ο πρόεδρος της ομάδας στα αποδυτήρια και έλεγε στους παίκτες «κλείστε τα κινητά, σήμερα θα χάσετε», έχουν περάσει. Πλέον οι κινήσεις που γίνονται είναι «επαγγελματικές» και προσεκτικές. Τώρα αν ο Πετράκης (προπονητής των Ιωαννίνων) «αποφασίζει ξαφνικά» να βάλει τα δευτεροτρίτα μέσα στον Πειραιά και ο Ολυμπιακός σέρνεται, είναι άλλη ιστορία.

Επίσης οι σχέσεις Πειραιωτών-Βοιωτών είναι και κατιτίς καλύτερες από τις προαναφερθείσες. Μία νίκη έχει όλη κι όλη η ομάδα του Καμπότη στην συνολική προϊστορία (το μακρινό 2006, προς το τέλος του πρωταθλήματος)), με την οποία «συμπτωματικά» σώθηκε κιόλας.

Ο Λεβαδειακος πήρε και δύο σερί τρίποντα σε Γιάννενα και Κρήτη και στην τελική και «μπαλικά» να το πάρεις, πάλι στο διπλό θα πας, το οποίο θα αγοράσουμε με χάντικαπ
.


BETSONIC (bonus100% έως 50 ευρώ)
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Ποδόσφαιρο
13/12
19:30
GRE
2 (-1ΕΗ)
1.62
45 BETSONIC
1-2
-45
Essential SSL