Κυριακή 05 Απρ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Wimbledon Day 1

Wimbledon Day 1Επιστοφή στις δυάδες που μας πάνε γενικά. Jarry και Coric οι επιλογές μας που ξεκινάνε αρκετά νωρίς στη μέρα και είναι δικαιολογημένα φαβορί.

Από τη μια ο Jarry έπαιξε μόνο ένα ματς στο χόρτο αλλά έχασε στα 3 σετ από τον Zverev που κατέκτησε το τουρνουά ενώ ο αντίπαλος του λόγω τραυματισμών έχει να παίξει από το Μάρτιο και ήρθε μόνο για την επιταγή των 40+ χιλιάδων του πρώτου γύρου. Θα εντυπωσιαστώ αν χάσει ο Χιλιανός, αν έχετε δυνατότητα να παίξετε το ματς και σε one-set εταιρεία να πιαστεί ως πιασμένο σε ενδεχόμενη αποχώρηση του Krajinovic θα ήταν καλύτερα.

Επόμενη επιλογή Coric που έσπασε το σερί των συνεχόμενων νικών του Federer στο χόρτο κατακτώντας μάλιστα το τουρνουά του Halle, έρχεται με αρκετές προσδοκίες επιτέλους σε ένα μεγάλο τουρνουά και μπορεί να πάει καλά. Απέναντι του ο Medvedev o οποίος πραγματοποίησε πολύ μέτριες εμφανίσεις στα τρία τουρνουά στο χόρτο με νίκες μόνο απέναντι στον άσημο Bhambri και τον εντελώς ντεφορμέ Sock. Περιμένω άνετη επικράτηση του Κροάτη απέναντι σε έναν παλιό NextGen γνώριμό του.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
ΤέννιςΤέννις
02/07
02/07
13:30
15:00
England.png
England.png
1
2
1.44
1.30
40 Stoiximan
3-1
3-0
-40
Essential SSL