Πέμπτη 21 Νοε 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Συνεχίζουμε με τα φαβορί!

Συνεχίζουμε με τα φαβορί!Συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο και πάμε με μια δυάδα φαβορι ξανα και πιο συγκεκριμένα τους Marterer και Bautista-Agut.

Πιο συγκεκριμένα στον γερμανικό εμφύλιο μεταξύ Marterer και Steve, αγωνίζονται ένα ανερχόμενο ταλέντο και ενα ταλέντο του παρελθόντος που είχε μεγάλες προοπτικές αλλά ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς στην καριέρα του χάνοντας σεζόν ολόκληρες. Έκανε την επανεμφάνιση του περσι κάνοντας πολύ καλές πορείες και κερδίζοντας τίτλους σε challenger τουρνουά αλλά μόλις την προηγούμενη εβδομάδα εγκατελειψε πάλι λόγω τραυματισμού και δεν έρχεται στο 100%. Πλεονέκτημα λόγω της σκληρής επιφάνειας και των γρήγορων γηπέδων της Αυστραλίας έχει επίσης ο Marterer και εκτιμώ ότι θα το τσιμπήσει το ματσάκι.

Από την άλλη ο Agut προέρχεται από τον τίτλο στο Auckland κάνοντας δύο τρομερά παιχνίδια με Haase και Delpotro, με τον Verdasco να πραγματοποιεί μέτριες εμφανίσεις και να γνωρίζει 2 ήττες στα 3 ματς που έδωσε. Σε μια μάχη τριών νικηφόρων σετ σαφές πλεονέκτημα υπάρχει για τον Agut που δικαιολογημένα δίνεται το φαβορί της ισπανικής μάχης.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
ΤέννιςΤέννις
16/01
16/01
02:00
02:00
Australia.png
Australia.png
2
1
1.53
1.44
35 Stoiximan
0-3
0-3
-35
Essential SSL