Δευτέρα 17 Φεβ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Θα τον δυσκολέψει ξανά!

Θα τον δυσκολέψει ξανά!Ο Ferrer βρίσκεται σε αρκετά κακό φεγγάρι τη φετινή σεζόν αγωνιστικά καθώς έχει γνωρίσει 7 ήττες και μόλις 3 νίκες φέτος, εκ των οποίων μόνο μια ήταν απέναντι σε παίκτη του top100. Στο τουρνουά αυτό έρχεται από 4 συνεχόμενες ήττες σε πρώτους γύρους διοργανώσεων, χωρίς μάλιστα να κερδίσει σετ, ενώ όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το πώς σκοπεύει να αλλάξει αυτή την κατάσταση απάντησε οτι ίσως να μην είναι δυνατόν να αλλάξει κάτι δραστικά στο άμεσο μέλλον.

Με την ψυχολογία λοιπόν πολύ χαμηλά και ίσως και όπως φαίνεται και χωρίς ιδιαίτερη διάθεση αντιεμτώπισε στον πρώτο γύρο του τουρνουά έναν Πορτογάλο παίκτη no426 στην παγκόσμια κατάταξη και δεν έκανε μια ιδιαίτερα εύκολη νίκη. Σήμερα αντιμετωπίζει τον Harrison με τον οποίο έχουν συναντηθεί 3 φορές και μετράει ισάριθμες νίκες ωστόσο αξίζει να σημειωθεί οτι σε όλες ο Αμερικάνος έχει χάσει οριακά στο τελικό σετ (2-1, 2-1, 3-2). 

Αν συνυπολογίσουμε την σημερινή κατάσταση του Ισπανού αλλά και τη δυσκολία που φαίνεται να αντιμετωπίζει συνήθως απέναντι στον σημερινό του αντίπαλο το χέρι πάει αυτόματα στην κόντρα. Το line στο handicap υπέρ του Harrison δίνεται στα 3.5 games και αυτή θα είναι η επιλογή μου.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Τέννις
05/05
16:50
Portugal.png
Harrison +3.5games
1.80
30 Bet365
12-4
-30
Essential SSL