Δευτέρα 20 Ιαν 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Ντέρμπι ημιτελικών!

Ντέρμπι ημιτελικών!Πέρασε ένα ακόμα private στις γυναίκες που έχουν αποδειχθεί να δικαιώνουν τα info που εμφανίζονται ανά καιρούς. Επιστρέφουμε στα πιο γνώριμα λημέρια του αντρικού τένις και πάμε στον πρώτο χρονικά ημιτελικό από το τουρνουά του Dubai και τον αγώνα ανάμεσα στους Haase και Verdasco.

Γενικά οι δύο παίκτες δεν είναι άξιοι εμπιστοσύνης για σοβαρά πονταρίσματα ωστόσο στο σημερινό ματς κατά τη γνώμη μου υπάρχει μια ευκαιρία για να βγάλουμε κάποιο κέρδος. Και οι δύο παίκτες μέχρι τώρα στην πορεία τους προς τα ημιτελικά έχουν κάνει αρκετά καλές νίκες με τον Verdasco να περνάει τα εμπόδια των Seppi, Bautista-Agut και Monfils ενώ ο Haase κέρδισε τους Istomin, Berdych και Dzumhur δείχνοντας χαρακτήρα στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις κερδίζοντας αρκετά πειστικά τα τρίτα σετ!

Και οι δύο έχουν αρκετά καλή απόδοση στο σερβίς που έχει αποδειχθεί το κύριοτερο όπλο τους στα γρήγορα γήπεδα του Dubai με τον Haase να παρουσιάζει και ένα πολύ σταθερό αμυντικό πρόσωπο όποτε χρειάστηκε δείχνοντας αρκετά μεγαλύτερη ποικιλία από το σημερινό του αντίπαλο που στηρίζεται σε μεγάλο ποσοστό στο επιθετικό του παιχνίδι. Ωστόσο ο Ισπανός παρά τις πολύ καλές του εμφανίσεις κατά καιρούς μας έχει συνηθίσει σε απότομες πτώσεις της απόδοσής του όταν προχωράει βαθιά στα τουρνουά δείχνοντας αρκετά μεγάλη αδυναμία χαρακτήρα στους κρίσιμους αγώνες όπως είναι ένας ημιτελικός σε 500αρι τουρνουά. Αν συνυπολογίσουμε το μεταξύ τους head to head με 3 νίκες για τον καθένα, το σημερινό ματς στα μάτια μου πλησιάζει αρκετά στο 50-50 και περιμένω ένα αρκετά κλειστό ματς.

Ακόμα και αν συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις τους και οι δυο, περιμένω να έχουμε αρκετά έυκολα service holds και το ματς οδηγώντας με να πάρω το θετικό handicap υπέρ του Haase. Τα 3.5 games που του δίνονται είναι πολύ πιθανό να καλυφθούν και σε περίπτωση που πάρει σετ ο Ολλανδός πιστεύω θα έχει κλειδώσει το bet. 

Βάμος
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Τέννις
03/03
15:00
United Arab Emirates.png
Haase +3.5games
1.80
35 Stoiximan
-
-35
Essential SSL