Τετάρτη 22 Ιαν 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Διαφορά από τους υπόλοιπους book!

Διαφορά από τους υπόλοιπους book!Στα γρήγορα σε μία επιλογή που δεν θέλει ιδιαίτερη αιτιολόγηση, καθώς το οβερ είναι φυσιολογικό να επιλέγεται σε ματς με big servers ειδικά σε κλειστά γήπεδα. Αν μάλιστα μας δίνεται η επιλογή να το παίζουμε και σε line ένα game χαμηλότερα από το σωστόι και τους υπόλοιπους book τότε δεν μπορούμε να το προσπεράσουμε.

Το εν λόγω ματς είναι αυτό ανάμεσα στους Opelka και Pospisil, δύο ψηλούς παίκτες που αν γινόταν θα ψήφιζαν το άθλημα να παίζεται μόνο με σερβίς και forehand!! Ο Opelka είναι σχεδόν ολόιδιος με τον Ισνερ σε στυλ παιχνιδιού κάνοντας κατά μέσο όρο 1-2 άσους σε κάθε service game του και μπορεί εύκολα να κρατήσει το σερβίς του σε indoor συνθήκες. Από την άλλη ο Pospisil είναι λίγο πιο all-around παίκτης, κινείται πιο γρήγορα από τον αντίπαλο του αλλά και πάλι θα έχει ως όπλο το σερβίς του όπως φάνηκε και στο Davis Cup το σ/κ που μας πέρασε κερδίζοντας τους Edmund και Evans σχετικά άνετα.

Ενδεικτικά την προηγούμενη βδομάδα ο Opelka έπαιξε ματς με παρόμοιο αντίπαλο (Rajeev Ram) και ο αγώνας κρίθηκε σε 2 τάιμπρεικς. Κάτι αντίστοιχο περιμένω και σήμερα και προσωπικά σε αποδόσεις από 2.5 και πάνω θα παίξω και τα over 10.5 στα σετ.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Τέννις
10/02
06:00
United States of America(USA).png
Over 22.5games
1.87
35 Stoiximan
29
30.45
Essential SSL