Τετάρτη 22 Ιαν 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Θα κοντραριστούν στο πρώτο σετ!

Θα κοντραριστούν στο πρώτο σετ!Στα γρήγορα σε μία επιλογή που ξεκινάει σε μία ωρίτσα. Αναμέτρηση για τον πρώτο του τουρνουά ανάμεσα σε Rublev και Τσιτσιπά, δύο μέλη της #NextGen γενιάς της ATP. Δικαιολογημένα φαβορί ο Ρώσος αλλά όχι και τόσο κατά τη γνώμη καθώς ο Στέφανος μπορεί να αποδειχτεί αρκετά επικίνδυνος ειδικά στα κλειστά γήπεδα. Ενδεικτικά παρά την ήττα του στον πρώτο γύρο στη Rennes την προηγούμενη βδομάδα, στα προκριματικά κέρδισε τον Ignatik ο οποίος τελικά κατέκτησε το τουρνουά κερδίζοντας στον τελικό τον Rublev!

Δεν έχω να πω πολλά για αυτό το ματς, από όσα είδα την προηγούμενη βδομάδα δε θα έχουμε πολλά rallies στο 1ο σετ μέχρι να συνηθίσουν ο ένας το σερβίς του άλλου και το πολύ να δούμε ένα μπρεικ και αν. Ενδεικτικά την προηγούμενη βδομάδα στη Rennes ο Rublev έπαιξε 5 ματς φέρνοντας 3 φορές 6-4 και δύο φορές 7-6 στο 1ο σετ ενώ ο Τσιτσιπάς έπαιξε 4 αγώνες φέρνοντας στους 3 7-6 και μόνο σε έναν 6-3.

Κατά τη γνώμη μου το 1ο σετ θα τραβήξει μέχρι τέλους και μπορούμε να δούμε εύκολα tiebreak, ενώ το να παιχτούν πάνω από 9.5 games είναι για μένα πολύ πιο πιθανό από τις αποδόσεος διπλασιασμού που δίνονται!
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
ΤέννιςΤέννις
01/02
01/02
18:30
18:30
France.png
France.png
Over 9.5games 1st set
Over 10.5games 1st set
2.05
3.85
40 Stoiximan
-
-
-40
Essential SSL