Δευτέρα 20 Ιαν 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Τον πρώτο λόγο ο Karatsev!

Τον πρώτο λόγο ο Karatsev!Στο δεύτερο γύρο του κλειστού τουρνουά του Quimper έρχονται αντιμέτωποι ο Karatsev με τον Napolitano, έχοντας κάνει και οι δύο καλές νίκες ως αουτσάιντερ στον πρώτο γύρο εναντίον των Millot και Melzer. Οι αποδόσεις δίνουν ελαφρώς φαβορί τον Ιταλό αλλά κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να είναι κάπως ανάποδα.

O Karatsev  προέρχεται από τα προκριματικά του τουρνουά κάνοντας άλλες 3 νίκες εκεί και έδειξε στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό οτι οι συνθήκες των indoor τον βολεύουν αρκετά. Από την άλλη ο Napolitano τελείωσε καλά τη χρονία πέρσι με κατάκτηση του indoor challenger στο Ortisei αλλά οι Ιταλοί κατά κάποιο τρόπο μεταμορφώνονται όταν παίζουν εντός έδρας και στην πραγματικότητα δεν αντιμετώπισε και κανέναν δυνατό αντίπαλο. Την προηγούμενη εβδομάδα έπαιξαν και οι δυο στη Rennes και απογοήτευσαν λίγο με τις εμφανίσεις τους καθώς δεν ήταν έτοιμοι για τις indoor συνθήκες αλλά τώρα φαίνεται τα πράγματα να είναι καλύτερα.

Κατά τη γνώμη μου μεγάλο ρόλο θα παίξουν τα 3 παραπάνω ματς που έχει ο Karatsev και που τον βοήθησαν στην προσαρμογή του στα κλειστά γήπεδα καθώς και η νίκη απέναντι στον Γάλλο Millot του έδωσε αρκετή αυτοπεποίθηση, Αρχική σκέψη ήταν να πάω με τη νίκη του αλλά θα πάρω το handicap των 2.5 games και ελπίζω πως με ένα σετάκι υπέρ μας θα επαληθευτεί!
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Τέννις
01/02
13:30
France.png
Karatsev +2.5games
1.80
35 Stoiximan
8-13
28
Essential SSL