Δευτέρα 20 Ιαν 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Σε περίεργα μονοπάτια!

Σε περίεργα μονοπάτια!Αφού στο Αυστραλιανό και στα μεγάλα τουρνουά η τύχη μας έχει γυρίσει την πλάτη τελευταία πάμε σε μία επιλογή από το τελικό του Future που γίνεται στο Nussloch της Γερμανίας.

Οι αγώνες λαμβάνουν χώρα σε κλειστά γήπεδα και η επιφάνεια είναι μοκέτα, όχι ιδιαίτερα γρήγορη αλλά οι συνθήκες γενικά ευνοούν τους καλούς σέρβερς. Τέτοιος είναι ο ένας από τους παίκτες ο Moraing ο οποίος έχει δεχθεί μόλις ένα break σε 4 αγώνες στο τουρνουά μέχρι τώρα και έχει κάνει αρκετά καλές εμφανίσεις. Αντίπαλος του είναι ο Masur ο οποίος είναι θεωρητικά καλύτερος καθώς έχει ανέβει επίπεδο και συμμετέχει πλέον με επιτυχία σε challenger τουρνουά αλλά μέχρι τώρα δεν έχει κάνει κάποια τρομερή εμφάνιση αυτή τη βδομάδα. Στο δρόμο προς τον τελικό αντιμετώπισε δυσκολίες κερδίζοντας στα 3 σετ τους Otte και Ursu κυρίως λόγω στα καλά σερβίς των αντιπάλων ενώ και χθες κέρδισε οριακά τον Neutschil με 7-5 και 7-6.

Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω και έχοντας δει τους αγώνες των δυο μέχρι τώρα στο τουρνουά περίμενα το line των games σίγουρα ένα game παραπάνω. Η πιθανότητα του να παιχτεί tiebreak αλλά ακόμα και το ματς να πάει στα 3 σετ είναι αρκετά μεγάλη και τα 21 games μπορούν πολύ εύκολα να ξεπεραστούν. 
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Τέννις
29/01
15:00
Germany.png
Over 21.5games
1.90
30 Bet365
26
27
Essential SSL