Δευτέρα 20 Ιαν 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Όλα τα όπλα στην αρένα

Όλα τα όπλα στην αρέναΤελικός ανάμεσα σε Κροατία και Αργεντινή για το Ντέιβις Καπ που αποτελεί το σημαντικότερο διεθνές ομαδικό τουρνουά τέννις και ο τροπαιούχος προκύπτει ύστερα από 3 ομαδικές νίκες. Με τη χθεσινή νίκη του Ντελπο, ο τελικός βρίσκεται στο 1-1 και συνεπώς το σημερινό παιχνίδι στο διπλό αποτελεί κομβικό σημείο για την συνέχεια.

Στη μάχη θα ριχτούν ο Τσίλιτς και ο Ντόντιγκ από Κροατία και απ’την Αργεντινή ο Ντελ Πότρο και ο Μάγιερ. Με εξαίρεση τον Ντόντιγκ που είναι και παίχτης διπλών και δεν βρίσκεται και σε καλή κατάσταση λόγω της παύσης συνεργασίας με τον Μέλο, όλοι οι υπόλοιποι είναι παίχτες μονών παιχνιδιών.

Θεωρώ λοιπόν πως οι αποδόσεις θα έπρεπε να είναι πιο ισορροπημένες και ήδη υπάρχουν πτωτικές τάσεις προς την μεριά των Αργεντίνων. Δεν πιστεύω πως κάποια ομάδα μπορεί να κερδίσει με καθαρό σκορ και γι’ αυτόν τον λόγο θα πάρω το όβερ 39.5 γκέιμς στο παιχνίδι, επιλογή που ναι μεν είναι περισσότερο ρισκαδόρικη επιλογή από το απλό όβερ 3.5 σετ, αλλά απ’την άλλη αν κάποιο σετ τραβήξει παραπάνω σε διάρκεια με πολλά γκέιμς, μπορεί να επαληθευτεί κι αυτό εξίσου εύκολα.

Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Τέννις
26/11
16:00
ATP.png
Over39.5 games
1.83
35 Bet365
-
-35
Essential SSL