Τετάρτη 22 Ιαν 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Ώρα να χαλαρώσει!

Ώρα να χαλαρώσει!Τις τελευταίες βδομάδες γίνεται στην άλλη μεριά του Ατλαντικού το λεγόμενο Australian Open Wildcard challenge, το οποίο είναι ένα μίνι πρωτάθλημα 3 challenger τουρνουά (Charlottesville, Knoxsville, Champaign) για τους Αμερικάνους αθλητές και όποιος συλλέξει τους πιο πολλούς βαθμούς σε αυτά παίρνει άμεσα κάρτα ελευθέρας συμμετοχής στο κυρίως ταμπλό του Australian Open. Πρόκειται για πολύ μεγάλο κίνητρο για τους αθλητές, τόσο χρηματικό αλλά και γοήτρου, και μέχρι χθες είχαν μείνει 2 άτομα εντός συναγωνισμού, ο Opelka και ο Mmoh. Μετά τη χθεσινή του αναπάντεχη ήττα όμως ο Mmoh είναι μόνος πρώτος στην κορύφη και χωρίς να απομένει άλλο τουρνουά θα είναι και ο νικητής της wildcard! Για όσους το ψάξουν λίγο παραπάνω και αναρωτηθούν, ο Donaldson είναι ακόμα στη διεκδίκηση αλλά αν περάσει το Mmoh θα έχει πάρει αυτόματα τόσους βαθμούς που θα τον φέρουν εντός του top100 της παγκόσμιας κατάταξης και επομένως μπαίνει από μόνος του στο κυρίως ταμπλό του Australian Open.

Ανακεφαλαιώνουμε και λέμε οτι ο Mmoh ουσιαστικά πέτυχε το στόχο του και είναι ήδη στο Australian Open. Σήμερα αντιμετωπίζει τον Eubanks έναν 20χρονο Αμερικανό που μπορεί να μη λέει πολλά η κατάταξη του ωστόσο αποτελεί και αυτός ένα από τα αστέρια του μέλλοντος σύμφωνα με την αμερικάνικη ομοσπονδία και δέχεται το ανάλογο σπρώξιμο. Στους πρώτους δύο γύρους έκανε πολύ καλές εμφανίσεις κερδίζοντας τους Rubin (νικητής της περσινής wildcard) και Bangoura και έδειξε οτι τα γρήγορα γήπεδα του Champaign βολεύουν το παιχνίδι του που στηρίζεται σε ένα δυνατό σερβίς και forehand.

Θα στηριχτώ εδώ στο γεγονός οτι ο Mmoh θα είναι πολύ ανακουφισμένος σε αυτό το ματς που πήρε τη wildcard, δε θα έχει κάποιο τρελό κίνητρο να κυνηγήσει τη νίκη (σε αντίθεση με τον Eubanks που παίζει τον πρώτο του προημιτελικό) και ίσως πετύχουμε και καμία παρασκηνιακή συγκυρία για την προώθηση του Eubanks (δύσκολο σενάριο αλλά όχι απίθανο).
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
ΤέννιςΤέννις
17/11
17/11
22:40
22:40
ATP.png
ATP.png
Eubanks +3.5games
1
1.90
3.25
40 Stoiximan
-
-
0
Essential SSL