Τετάρτη 22 Ιαν 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Ζητάει εκδίκηση ο Nole!

Ζητάει εκδίκηση ο Nole!Τελευταίο μπετ της σεζόν (για τις μπάνκες τουλάχιστον) και πάμε να υποστηρίξουμε το αδιαφιλονίκητο Νο1 των τελευταίων ετών Novak Djokovic απέναντι σε έναν από τους ελάχιστους παίκτες που έχουν θετικό ρεκόρ απέναντί του, τον Jiri Vesely.

Κανένας από τους δύο δεν έπεισε με την εμφάνισή του στον πρώτο γύρο καθώς ο Djokovic ήταν μετριότατος στα 2 πρώτα σετ πριν αρχίσει να σφυροκοπάει τον Janowicz ενώ ο Vesely κέρδισε ένα ουσιαστικά χαμένο ματς με τους 2 παίκτες να είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν αμφότεροι στο τέλος της αναμέτρησης. Καμία εντύπωση δεν προκάλεσαν τα δυο ματς καθώς και ο μεν Djokovic φαίνεται να έχει έναν τραυματισμό στο άνω μέρος του δεξιού χεριού ενώ ο δε Vesely στον αριστερό ώμο (χρειάστηκε να εγκαταλείψει την προηγούμενη βδομάδα απο το Winston-Salem), γεγονός που τον ανάγκασε να δεχθεί 11(!!) breaks από τον Myneni!

Με αντίστοιχη εμφάνιση από τη γραμμή του σερβίς απέναντι στον Djokovic δε βλέπω κάποια ελπίδα να πηγαίνει κάποιο σετ πέραν του 6-4. Αν μάλιστα λάβουμε υπόψην και την πιθανή δίψα του Nole για εκδίκηση για τη φετινή του ήττα στο Monte-Carlo (από τα αγαπημένα του τουρνουά), τότε ενισχύεται ακόμα περισσότερο η πιθανότητα εύκολης νίκης του Σέρβου.

Το line ο αγαπητός stoiximan μας το δίνει στο 30.5, ένα γκέιμ παραπάνω από την πράσινη, οπότε αυτό θα πάρουμε. Για όσους δεν έχουν στον stoiximan, ας πάρουν το 29.5 με ίδιο stake.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Τέννις
31/08
21:15
ATP.png
Under 30.5games
1.90
40 Stoiximan
W/O
0
Essential SSL