Τετάρτη 22 Ιαν 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Εύκολο απόγευμα για Goffin!

Εύκολο απόγευμα για Goffin!Δεν έχουμε κάνει κακές επιλογές στα τελευταία μας bet αλλά έχουμε σταθεί αρκετά άτυχοι θεωρώ γι'αυτό και η μπάνκα μας κινείται σε πολύ χαμηλά νούμερα. Θα ανακάμψουμε ωστόσο και πάμε να το κάνουμε αυτό αρχικά με επιλογή από το ολυμπιακό τουρνουά του Ρίο.

Αναμέτρηση για τον πρώτο γύρο του τουρνουά ανάμεσα σε Groth και Goffin. Βίοι αντίθετοι για τους 2 παίκτες καθώς από τη μία ο Αυστραλός έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία 5 τουρνουά και αυτή απέναντι σε βετεράνο παίκτη ενώ ο Βέλγος προέρχεται από συνεχόμενα καλά τουρνουά που τον έχουν φέρει ένα βήμα μακρυά από το top10. Δεν έχουν έρθει ποτέ αντιμέτωποι αλλά ο Goffin έχει δείξει οτι δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα απέναντι σε big servers και επιστρέφει όσες περισσότερες μπάλες μπορεί μέσα στο αντίπαλο γήπεδο, γεγονός που θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στον Groth.

Χωρίς πολλά λόγια πιστεύω πως μία καθαρή νίκη με ένα τουλάχιστον break σε κάθε σετ είναι σχεδόν δεδομένη για τον Goffin και θα πάρω το under 20.5 που μου δίνεται γενναιόδωρα στον stoiximan στο 1.95 τη στιγμη που στην υπόλοιπη αγορά έχει πέσει στο 1.7.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Τέννις
07/08
20:00
Olimpic Movement.png
Under 20.5games
1.95
35 Stoiximan
18
33.25
Essential SSL