Τετάρτη 22 Ιαν 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Βγάζει το χάντικαπ ο Medvedev!

Βγάζει το χάντικαπ ο Medvedev!Πέρασε ουσιαστικά η χορτάρινη σεζόν και ξεκίνησαν πάι τα χωμάτινα τουρνουά πριν περάσουμε στη hard court season και το αμερικάνικο swing με τα τουρνουά προετοιμασίας για το US OPEN. Πάμε σε μια επιλογή από το τουρνουά του Αμβούργου, όπου θα περίμενα οι αποδόσεις να είναι πιο ισορροπημένες.

Στον πρώτο γύρο του τουρνουά αναμετρώνται ο Medvedev με τον Struff. Τον Struff τον έχουμε επιλέξει αρκετές φορές από αυτή τη στήλη είτε σε όβερ είτε στο να μην καλύψει το υπέρ του χάντικαπ και κάτι τέτοιο θα ακολουθήσουμε και σήμερα. Μια ματιά στην κατάταξη των δύο παικτών είναι αρκετή για να δικαιολογήσει τον φαβοριτισμό του Γερμανού, ωστόσο ο 20χρονος βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία και αυτή τη στιγμή στο career high του και κατά τη γνώμη μου θα περάσει και στο top100 κάποια στιγμή μέσα στα επόμενα 1-2 χρόνια.

Κρίνοντας από τα φετινά τους αποτελέσματα στο χώμα περιμένω ένα ισορροπημένο ματς, αρκετά πιο δύσκολο από όσο μαρτυράνε οι αποδόσεις, με ένα ελαφρύ πλεονέκτημα στον Struff λόγω έδρας (2 τελικούς σε challenger φέτος επί γερμανικού εδάφους). Σκεφτόμουν να ποντάρω είτε το +1.5 σετ του Medvedev ή το +3.5 games και θα πάω με το 2ο τόσο λόγω καλύτερης απόδοσης όσο και λόγω του οτι ο Struff πάει πολλά tiebreak και θα μπορείς να επαληθευτεί το χάντικαπ ακόμα και με ένα 0-2 σετ.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Τέννις
12/07
17:00
ATP.png
Medvedev +3.5games
1.83
35 Bet365
15-17
29.05
Essential SSL