Παρασκευή 10 Ιουλ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Πολύ πιθανό το όβερ!

Πολύ πιθανό το όβερ!Πέρασε σχετικά εύκολα το προηγούμενο bet από εδώ και συνήλθαμε λίγο από τη διπλή σκληρή χασούρα του Roland Garros. Απο αυτή τη βδομάδα ξεκινάει και η χορτάρινη σεζόν που είναι παραδοσιακά αρκετά κερδοφόρα για μένα με τα όβερ να επιβεβαιώνονται ανελλιπώς σε αυτή την επιφάνεια και με ένα τέτοιο θα ξεκινήσουμε!

Στο challenger του Manchester αναμετρώνται στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλώ ο Kravchuk με τον Reid. Δεν ελπίζω να τους ξέρετε τους παίκτες ειδικά τον Reid καθώς παίζει κυρίως τα challenger της Ασίας και δεν έχει παίξει σε κάποιο από τα ευρωπαϊκά σε αντίθεση με τον Kravchuk που αγωνίζεται και σε κάποια της σειράς ATP. 

Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι οτι και οι δύο έχουν πολύ δυνατό σερβίς που αποτελεί δυνατό όπλο στο χώμα και ειδικά ο Kravchuk θεωρώ πολύ δύσκολο να φάει break σήμερα γι'αυτό και δίνεται τόσο φαβορί. Από την άλλη ο Reid έχει αγωνιστεί και σε 2 αγώνες στα προκριματικά και έχει συνηθίσει την επιφάνεια παραπάνω από τον αντίπαλό του οπότε έχει ένα μικρό πλεονέκτημα. 

Με αυτά και με αυτά θεωρώ οτι τα hold θα έχουν την τιμητική τους σήμερα και ένα set μπορεί εύκολα να φτάσει στο tiebreak. Το 21.5 που δίνεται το over είναι αρκετά ελκυστικό και θα το αγοράσω!
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Τέννις
31/05
14:30
ATP.png
Over 21.5games
1.90
35 Bet365
21
-35
Essential SSL