Δευτέρα 20 Ιαν 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Δυσκολεύεται στο χώμα ο Raonic!

Δυσκολεύεται στο χώμα ο Raonic!Πάμε σε μία επιλογή που φαίνεται πάρα πολύ καλή στα μάτια μου. Στο χωμάτινο τουρνουά της Μαδρίτης αναμετρώνται ο Raonic με τον Bellucci και οι τιμές για τον Βραζιλιάνο είναι πάρα πολύ μεγάλες. Ο Raonic έχοντας αλλάξει προπονητή έχει βελτιώσει αρκετά την κίνησή του και έχει κάνει αρκετά καλές εμφανίσεις επιστρέφοντας στο top10 μετά την απουσία του λόγω τραυματισμού. Ωστόσο στο πρώτο του τουρνουά στο χώμα για φέτος έκανε αρκετά μέτριες εμφανίσεις και, παρά τις νίκες του, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ απέναντι στους Cecchinato, Cuevas και Dzumhur πριν τελικά χάσει με κάτω τα χέρια από τον Murray.

Από την άλλη ο Bellucci έχει σαφώς αγαπημένη επιφάνεια το χώμα, έχει παίξει φέτος ήδη σε 5 χωμάτινα τουρνουά αλλά με αρκετά μέτριες έως κακές εμφανίσεις. Στη Μαδρίτη παραδοσιακά κάνει καλές εμφανίσεις, ποτέ δε χάνει με κάτω τα χέρια και έχω τηξν εντύπωση οτι και σήμερα θα κάνει καλή εμφάνιση. Είναι αριστερόχειρας, με το σερβίς του μπορεί να πιέζει στο backhand του Raonic και να μην τον αφήνει να επιτεθεί, το ίδιο και κατά τη διάρκεια των rallies. Κάτι αντίστοιχο έγινε και στην μοναδική τους αναμέτρηση στο παρελθόν που ήρθε με 7-6 7-6 υπέρ του Καναδού και μάλιστα σε σκληρά γήπεδα.

Δεν πιστεύω οτι εν τέλει θα επικρατήσει ο Βραζιλιάνος Bellucci αλλά σίγουρα το χάντικαπ των 4.5 games είναι τεράστιο στα μάτια μου και θα το επιλέξω!
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Τέννις
02/05
15:00
ATP.png
Bellucci +4.5games
1.80
50 Stoiximan
13-7
-50
Essential SSL