Πέμπτη 21 Νοε 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Έμπειρος ο Ισραηλινός!

Έμπειρος ο Ισραηλινός!Παράλογες μοιάζουν στα μάτια μου οι αποδόσεις στο ματς Sela - Rublev για τον πρώτο γύρο της Κων/πολης. Λογικό να είναι φαβορί ο νεαρός Ρώσος αλλά όχι και τόσο. Μέχρι αυτή την εβδομάδα είχε παίξει 4 ματς φέτος σε χωμάτινη επιφάνεια, όλα μέσα στον τελευταίο μήνα και έχει μόλις μια νίκη απέναντι σε έναν άγνωστο παίκτη ενώ 2 ήττες του έχουν προέλθει από παίκτες εκτός 200αδας (Fucsovics, Giustino). Αυτή τη βδόμαδα έκανε 2 νίκες στα προκριματικά, μία πολύ εύκολη απέναντι σε άγνωστο Τούρκο και μία σχετικά καλή απέναντι στον Copil, ο οποίος πάντως δεν παίζει καλά στο χώμα. 

Από την άλλη ο Ισραηλινός Sela έπαιξε το πρώτο του χωμάτινο τουρνουά την προηγούμενη εβδομάδα και έχασε δύσκολα από τον αρκετά ανταγωνιστικό Marchenko. Το χώμα δεν είναι η αγαπημένη του επιφάνεια ωστόσο πιστεύω πως με το περίεργο παιχνίδι του μπορεί να δυσκολέψει αρκετά τον πιτσιρικά Rublev, ο οποίος έχει και αρκετά προβλήματα να διατηρεί την ψυχραιμία του. 

Στην μπάνκα δε θα πάω με τη νίκη του Sela που παίζεται στο 3.25 αλλά θα πάρω το χάντικαπ υπέρ του που δίνεται στα 3.5 games. Τη μοναδική φορά που έχουν έρθει αντιμέτωποι, παρά τη νίκη του Rublev, το χάντικαπ επαληθεύτηκε πανηγυρικά χάρη σε ένα πολύ εύκολο σετ υπέρ του Sela και κάτι ανάλογο περιμένω να δω και σήμερα!
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Τέννις
25/04
14:00
ATP.png
Sela +3.5games
2.10
50 Bet365
12-5
55
Essential SSL