Τετάρτη 22 Ιαν 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Φουλ για το 3ο συνεχόμενο!

Φουλ για το 3ο συνεχόμενο!Έχουμε φτάσει αισίως στα ημιτελικά του Masters στο Monte Carlo και στα μάτια μου υπάρχει μια ευκαιρία στο ταμπλό του διπλού ανδρών.

Οι Γάλλοι Herbert/Mahut διανύουν έναν εκπληκτικό μήνα έχοντας φτάσει τις 13 συνεχόμενες νίκες που μεταφράζονται σε 2 συνεχόμενες κατακτήσεις τουρνουά (Miami, Indian Wells) και δείχνουν ικανοί και για την 3 συνεχόμενη. Αντιμετωπίζουν κάποια μικροπροβλήματα κυρίως όταν προηγούνται και χαλαρώνουν αλλά στα κρίσιμα σημεία δείχνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι και αυτό είναι που τους έχει χαρίσει μερικές από τις τελευταίες νίκες τους.

Από την άλλη οι Κολομβιανοί Cabal/Farah διανύουν μέτρια σεζόν με μια μόνο κατάκτηση στο Rio de Janeiro σε ένα σχετικά εύκολο ταμπλό. Έχουν κάνει καλές εμφανίσεις μέχρι τώρα στο Monte Carlo ωστόσο στα μάτια μου το ματς δεν είναι 50-50 όπως το δίνουν οι εταιρείες. Αν το ματς παιζόταν σε σκληρή επιφάνεια θα έδινε max 1.4 στους Γάλλους αλλά τώρα στο χώμα πιστεύω το παράκαναν με το "πλεονέκτημα" των Κολομβιανών.

Όπως και να'χει, δεν μπορώ να μην το ποντάρω με την φόρμα που έχουν οι Herbert/Mahut αλλά και το κίνητρο για να συνεχίσουν το σερί των τίτλων σε Masters τουρνουά, κάτι που συνήθως είναι εξαιρετικά δύσκολο ακόμα και για 2 συνεχόμενα.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Τέννις
16/04
18:00
ATP.png
2
1.83
50 Bet365
0-2
41.5
Essential SSL