Πέμπτη 04 Ιουν 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Δυαδούλα από Miami!

Δυαδούλα από Miami!Πάμε ξανά σε μία δυάδα από το τουρνουά του Miami, ελπίζοντας να επαληθευτούμε αυτή τη φορά αφού την προηγούμενη μας απογοήτευσε πλήρως ο Rubin. Πάμε στα γρήγορα να δούμε τις επιλογές μας.

Πρώτο ματς αυτό ανάμεσα σε Mannarino και Kuznetsov. Ο Ρώσος έκανε την έκπληξη προχθές απέναντι στον Wawrinka κερδίζοντας τον με 2-0 , ωστόσο για όσους παρακολουθούν την πορεία των 2 τις τελευταίες βδομάδες δε θα ήταν τόσο απρόσμενο. Ο Kuznetsov έχει αρχίσει και σταθεροποιείται γύρω από το top50 με αρκετά καλές εμφανίσεις και ρεκόρ 10-5 φέτος με τις ήττες να έρχονται μόνο από "καλύτερους" σε κατάταξη παίκτες δηλαδή τους Nadal (1-2), Monfils(1-3), Troicki(0-2), Cilic(0-2) και Wawrinka(0-2). Παίζει πολύ σταθερό τένις, οι αργές συνθήκες του Miami τον βολεύουν καθώς είναι πολύ καλός στα rallies από τη baseline και απέναντι στον Mannarino μπορεί να διεκδικήσει την είσοδο του στους 16 καλύτερους του τουρνουά. Από την άλλη ο Γάλλος τις τελευταίες βδομάδες δεν κάνει πολύ καλές εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό, 7 από τις 9 νίκες του φέτος είναι στα 3 σετ ενώ οι ήττες του είναι πάντα με 2-0. Πιστεύω πως μια σχετικά καλή εμφάνιση του Kuznetsov θα μας χαρίσει μια άνετη σχετικά νίκη.

Δεύτερη επιλογή είναι ο Tsonga απέναντι στον Agut. Δεν έχουμε να πούμε πολλά εδώ, μπορεί να έχασε στην αρχή της χρονιάς ο Tsonga από τον Ισπανό αλλά ήταν τελείως διαφορετικές οι συνθήκες. Ο Γάλλος βρήκε τα πατήματά του, έκανε πολύ καλές νίκες στο Indian Wells μεχρι να χασει πολύ δύσκολα από τον Djokovic και ξεκίνησε εμφατικά και στο Miami. Από την άλλη ο Agut φαίνεται να "μπούκωσε" με τους συνεχόμενους αγώνες από το Αυστραλιανό και μετά και εμφανίζεται λίγο κουρασμένος κάνοντας κάποιες πολύ μέτριες εμφανίσεις απέναντι σε Παγδατή και Lopez μέσα στον Μάρτιο. Απίθανο προβλέπω να πετάξει αυτή την ευκαιρία ο Tsonga!
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
ΤέννιςΤέννις
28/03
28/03
19:30
19:30
ATP.png
ATP.png
2
2
1.55
1.36
50 Stoiximan
1-2
2-1
-50
Essential SSL