Τετάρτη 22 Ιαν 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Με οδηγό τις χθεσινές εμφανίσεις!

Με οδηγό τις χθεσινές εμφανίσεις!Ξεκίνησε χθες το 2ο σε σειρά τουρνουά Masters στην Αμερική που διεξάγεται το Miami. Παρόμοιες συνθήκες με το Indian Wells, γρήγορες σχετικά συνθήκες κατά την ημέρα και τις υψηλές θερμοκρασίες ενώ αισθητά πιο αργές το βράδυ. Πάμε σε μία δυάδα με αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης στα μάτια μου!

Πρώτος αγώνας ανάμεσα σε Rubin και Ito. Ο Ιάπωνας είναι αρκετά ψηλότερα στην κατάταξη όμως ο νεαρός Αμερικάνος φέτος άρχισε να ξεχωρίζει στο tour συμμετέχοντας μόλις σε ένα futures τουρνουά και περνώντας τον πρώτο του γύρο σε Grand Slam. Στη χθεσινή του αναμέτρηση με τον Basic έχασε μόλις 4 games, παίζοντας ένα πολύ σταθερό παιχνίδι δείχνοντας οτι τα γήπεδα και οι συνθήκες στο Miami τον βολεύουν. Από την άλλη ο Ito έχασε σετ από τον άσημο Δανό Ruud χθες στο δεύτερό του μόλις παιχνίδι μέσα στο Μάιο, με το προηγούμενο να είναι στην Ιαπωνία. Εύκολα ή δύσκολα θα την πάρει τη νίκη ο Rubin και θα τον στηρίξω.

Επόμενη επιλογή είναι ο Zeballos ο οποίος έκανε την έκπληξη χθες απέναντι στον Harrison και έδειξε οτι μπορεί να περάσει στο κυρίως ταμπλό με μία ακόμα παρόμοια εμφάνιση. Σήμερα αντιμετωπίζει τον Nishioka, ο οποίος χθες έπαιξε επίσης ένα καλό ματς απέναντι στον ανερχόμενο Kovalik και δίνεται αρκετά outsider. Στα μάτια μου οι τιμές θα έπρεπε να είναι πιο ισορροπημένες, ο Zeballos, καθώς ο Αργεντινός μπορεί να πάρει αρκετούς πόντους από το σερβίς (μόλις 4 break points είχε ο Harrison χθες) και πιστεύω οτι ένα σετ θα το πάρει. Δεν τα παρατάει τα ματς και αυτό φάνηκε επίσης χθες με την ανατροπή του απέναντι σε έναν δυνατότερο αντίπαλο. Κάτι τελευταίο που θα είναι υπέρ μας είναι η υποστήριξη του κοινού στον Zeballos, καθώς στο Miami υπάρχουν πολλοί Λατινοαμερικάνοι που θα σπρώξουν τον παίκτη μας προς τη νίκη.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
ΤέννιςΤέννις
22/03
22/03
19:00
19:00
ATP.png
ATP.png
2
Zeballos+1.5 set
1.62
1.62
50 Stoiximan
2-0
1-2
-50
Essential SSL