Τετάρτη 22 Ιαν 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Θα το παλέψει στην έδρα του! (vol.2)

Θα το παλέψει στην έδρα του! (vol.2)Πάμε σε μία επιλογή με ακριβώς το ίδιο σκεπτικό όπως χθες, ίδιο ακριβώς line αλλά σε λίγο χαμηλότερη απόδοση!

Γερμανός εναντίον Σουηδού ξανά, Brown εναντίον Arvidsson και το σενάριο γνωστό. Ο book δίνει φυσιολογικά τεράστιο φαβορί τον Brown αλλά δε λαμβάνει υπόψην του την έδρα και την τρέλα του Γερμανού που σε κάθε παιχνίδι του εμφανίζει κενά διαστήματα που δίνουν εύκολα games στους αντιπάλους του.

Σε σχέση με το χθεσινό ποντάρισμα, ο Arvidsson είναι πιο άσημος και χαμηλότερα στην κατάταξη από τον Eriksson αλλά και ο Brown είναι πολύ πιο ανισόρροπος από τον Struff. Εντός Σουηδίας ο Arvidsson πάντα εμφανίζει ένα καλό πρόσωπο και αυτό φάνηκε και στους αγώνες Davis Cup του ΣΚ όπου κατάφερε να πάρει σετ από τον Kuznetsov ενώ πάλεψε και το πρώτο σετ απέναντι στον Gabashvilli σε έναν αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα.

Το ποντάρισμα είναι κυρίως ενάντια στον Brown και υπέρ της έδρας, δηλαδή όποιος από τους Σουηδούς και να έπαιζε εναντίον του σε αυτό το line θα πονταριζόταν. Μέχρι τώρα οι Σουηδοί που έχουν πάρει wild card για το κυρίως ταμπλό έχουν δικαιώσει τους διοργανωτές, με τον Eriksson να παλέυει χθες ενώ μόλις τώρα ο Rosenholm έκανε την έκπληξη απέναντι στον Basic και τον απέκλεισε. Αναμένω άλλη μια καλή εμφάνιση και να πληρωθούμε το χαμηλό όβερ. 

Ό,τι είπαμε για το stake και τα όριο του αγώνα στην 365 ισχύει και για σήμερα, πάμε με 4/10 και για τους παίκτες που ποντάρουν αρκετά θα έχουν λογικά την ευκαιρία στο live κουπόνι να συμπληρώσουν!
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Τέννις
09/03
20:00
ATP.png
Over17.5
1.72
40 Bet365
33
28.8
Essential SSL