Δευτέρα 20 Ιαν 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Εύκολο απόγευμα για Chardy!

Εύκολο απόγευμα για Chardy!Στον πρώτο γύρο του τουρνουά του Delray Beach έχουμε την αναμέτρηση ανάμεσα σε Chardy και Ebden. Έχουν αναμετρηθεί 2 φορές στο παρελθόν με τον Γάλλο να έχει κερδίσει και τις 2 χωρίς μάλιστα να χάσει σετ. Κάτι τέτοιο αναμένω να δω και σήμερα και μάλιστα αρκετά εύκολα και εξηγώ το γιατί.

Ο Ebden έχει αγωνιστεί σε 4 αγώνες φέτος, μετρώντας ισάριθμες ήττες και μάλιστα αρκετά εύκολα ενώ στην τελευταία αναμέτρηση μάλιστα εγκατέλειψε έχοντας μόλις κερδίσει 1 game από τα 10 που είχαν παιχτεί απέναντι στον μέτριο Laaksonen. Φαινόταν πολύ βαρύς στο γήπεδο, δεν κυνηγούσα τα dropshots του Laaksonen και είχε tape σε μεγάλο μέρος του ποδιού του. Ακόμα και την προηγούμενη βδομάδα ωστόσο απέναντι στον De Bakker που κουνιόταν λίγο καλύτερα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με το σερβίς και ειδικά όταν δεν είχε καλά ποσοστά στο πρώτο σερβίς, γι'αυτό και έχει δεχθεί πολλά breaks στους αγώνες του και σε καθένα από τα φετινά του ματς έχει χάσει και ένα σετ με 6-1! Έχω την εντύπωση πως συμμετέχει αυτή τη στιγμή στα τουρνουά για να διατηρεί τους βαθμούς και να κερδίζει τα prize money των πρώτων γύρων αλλιώς αν δεν έπαιζε θα έχανε τους βαθμούς και θα έπρεπε να επιστρέψει στο challenger tour για να τους ξανακερδίσει αφού δε θα έμπαινε στα τουρνουά της σειράς ATP.

Από την άλλη ο Chardy, μπορεί να μην ξεκίνησε καλά τη χρονιά με μερικές ήττες απέναντι σε παίκτες χαμηλότερα στην κατάταξη από αυτόν ωστόσο έχει υπερασπιστεί αρκετούς από τους βαθμούς του και αυτό θέλει να συνεχίσει να κάνει και στο Delray καθώς πρέπει να φτάσει μέχρι τον 3ο γύρο για να υπερασπιστεί τους βαθμούς από το Montpellier πέρσι την ίδια βδομάδα. Ο Γάλλος έχει επίσης πολύ καλό return οπότε θα έχει το πάνω χέρι σε πολλούς πόντους σε 2ο σερβίς του Ebden και πιστεύω πως αν είναι στοιχειωδώς σοβαρός θα καθαρίσει εύκολα το ματς!

Eπιλογή το under 20.5 games.

Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Τέννις
16/02
18:00
ATP.png
Under20.5
1.81
50 Stoiximan
15
40.5
Essential SSL