Τετάρτη 22 Ιαν 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Όπλο τους το σερβίς!

Όπλο τους το σερβίς!Πολύ ξεκούραστα επαληθεύτηκε το χθεσινό μας ποντάρισμα καθώς ο γερόλυκος Γερμανός όχι μόνο δυσκόλεψε τον πιτσιρικά όπως περιμέναμε αλλά τον κέρδισε κιόλας, σημείο που δεν μπήκε στην μπάνκα αλλά προτάθηκε και αυτό με μικρότερο ποντάρισμα!

Συνεχίζουμε στον δεύτερο γύρο και πάμε ξανά σε αγώνα του Berrer αυτή τη φορά εναντίον του De Schepper. Δεν έχω να πω πολλά για το σημερινό μας ποντάρισμα, όποιος ακολουθεί τη στήλη θα θυμάται οτι τους ποντάρουμε συχνά και τους 2 στο όβερ ή σε κάποιο θετικό υπέρ τους χάντικαπ καθώς είναι πολύ καλοί σέρβερς και λάτρεις των indoor γηπέδων. Πρώτη σκέψη προφανώς ήταν το όβερ καθώς και στις 2 προηγούμενες αναμετρήσεις τους έχουμε δει να παίζονται 3 σετ και όλα γεμάτα. Ωστόσο το 23.5 που προσφέρεται δε με ικανοποιεί και θα το ήθελα ένα γκειμ χαμηλότερα.

Για το λόγο αυτό θα πάω σε μία λίγο διαφορετική επιλογή που ακολουθεί το ίδιο σκεπτικό και την μικρή πιθανότητα που βλέπω εγώ για να γίνουν μπρέικ στο ματς. Θα πάρω την επιλογή να παιχτεί tiebreak στον αγώνα, ελπίζοντας να ακολουθήσουν το παράδειγμα της τελευταίας μεταξύ τους αναμέτρησης, ενώ να σημειώσουμε οτι και χθες αμφότεροι χρειάστηκε να φτάσουν ένα σετ μέχρι το tie!
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Τέννις
03/02
13:00
ATP Montpellier
TieBreak in Match - Yes
1.81
50 Stoiximan
2-0
-50
Essential SSL