Τετάρτη 22 Ιαν 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Πολύ πιθανά τα 4σετα!

Πολύ πιθανά τα 4σετα!1/2 σωστές επιλογές για χθες και το πρώτο μας χαμένα μπετ για το 2016 καθώς ο Haase φάνηκε πολύ κατώτερος των περιστάσεων και μας χάλασε μια κατά τα άλλα πολύ καλή μέρα. Όσο για το μακροχρόνιο που έχουμε σε εξέλιξη, μπορεί ο Karlovic να μη μας έκανε τη χάρη καθώς υπέκυψε στη ζέστη και εγκατέλειψε στον πρώτο του αγώνα, ωστόσο ένα ματς πήγε ήδη στα 3 tiebreaks και θέλουμε άλλο ένα για να πληρωθούμε.

Πάμε αρχικά σε μια δυάδα και σήμερα με αγώνες που είναι πάρα πολύ πιθανό να πάνε σε πάνω από 4 σετ. Ξεκινάμε με το ματς Fognini - Muller, στην πρώτη τους συνάντηση με πιο ευνοϊκές κατά τη γνώμη μου συνθήκες ελαφρώς υπέρ του Ιταλού. Ο Muller έπαιξε κάποιους καλούς αγώνες στα τουρνουά προετοιμασίας, δίνεται φαβορί σήμερα αλλά δε βλέπω να κάνει εύκολη νίκη ειδικά αφού παίζουν στην πρώτη σειρά αγώνων και την ώρα που έχει υπερβολική ζέστη. Πιστεύω θα μπει δυνατά στο ματς, θα εκμεταλλευτεί το σερβίς του και θα προηγηθεί αλλά δύσκολα θα πάρει καθαρή νίκη με τον Fognini. Από την άλλη ο Ιταλός ξέρουμε πόση τρέλα κουβαλάει και δύσκολα θα διατηρήσει σταθερή απόδοση σε 3 set, οπότε το over 3.5 είναι πολύ δυνατό στα μάτια μου.

Παρόμοια περίπτωση το ματς μεταξύ Harrison και Kuznetsov. Στη μοναδική φορα που βρέθηκαν αντιμέτωποι νικητής βγήκε ο Harrison με 3-0 μάλιστα στα σετ, όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά από τότε και πλέον σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται ο Ρώσος ο οποίος  μάλιστα πήρε και set από τον Nadal στη Doha. Στα υπέρ του Αμερικάνου είναι το γεγονός οτι έχει παίξει 3 αγώνες στα προκριματικά και έχει συνηθίσει τις καυτές συνθήκες της Μελβούρνης, είχε 3 μέρες ξεκούραση και θα μπει ένα μικρό πλεονέκτημα στο σημερινό ματς. Ένα σετ το έχει, το ίδιο και ο Kuznetsov οπότε πάμε με το over 3.5 και εδώ!
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Τέννις
19/01
02:00
Australian Open
Over3.5 sets
Over3.5 sets
1.50
1.62
50 Stoiximan
3-1
0-3
-50
Essential SSL