Παρασκευή 10 Ιουλ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Μεγάλο το χάντικαπ!

Μεγάλο το χάντικαπ!Χθες ξεκίνησε και επίσημα το πρώτο Grand Slam της σεζόν το Australian Open με πάρα πολλούς αγώνες στον πρώτο γύρο των προκριματικών. Ο μισός δεύτερος γύρος ξεκινάει σήμερα το πρωί και πάμε στην πρώτη μας επιλογή.

Ο αγώνας είναι μεταξύ του Mitchell και του Olivo, δύο συνομίληκων παικτών που παίζουν συνήθως σε τουρνουά της κατηγορίας challenger και 60 θέσεις να τους χωρίζουν στην παγκόσμια κατάταξη. Πιο ψηλά βρίσκεται ο Αργεντίνος Olivo στο 174 με carrer high 158 ενώ ο Mitchell βρίσκεται τώρα στο 235 με carreer high to 204 κ όμως ο book δίνει τεράστιο φαβορί τον Αυστραλό και σε εξωφρενικά ψηλές αποδόσεις τον Olivo. Σαφώς παίζει ρόλο οτι θα βρίσκεται εντός έδρας και θα έχει την υποστήριξη των συμπατριωτών του, καθώς και το γεγονός οτι αγαπημένη επιφάνεια του Olivo είναι το χώμα αλλά τόσο μεγάλη διαφορά δε δικαιολογείται.

Χθες ο Olivo κέρδισε στα 3 σετ τον πολλά υποσχόμενο Ymer, πάλι δινόταν στο 5 απόδοση και δείχνει να του αρέσουν οι καυτές συνθήκες της Μελβούρνης. Καλή εμφάνιση έκανε και ο Mitchell κερδίζοντας άνετα στα 2 σετ τον άσημο King αλλά δεν μπορούμε να εξάγουμε κάποιο ουσιαστικό συμπέρασμα από αυτό.

Χωρίς πολλά άλλα λόγια η απόδοση του Olivo είναι εξωφρενικά ψηλή, θα δυσκολέψει σίγουρα τον Αυστραλό και με μια στοιχειωδώς παρόμοια εμφάνιση με τη χθεσινή θα έχουμε ένα καλό ματς σήμερα. Θα ήμουν πολύ πιο αισιόδοξος αν έπαιζαν νωρίτερα στη μέρα, με υψηλότερες θερμοκρασίες και επομένως μεγαλύτερη αναπήδηση της μπάλας αλλά τα δεδομένα δεν αλλάζουν πολύ. Θα πάρουμε με καλό ποντάρισμα το ψηλό χάντικαπ υπέρ του Αργεντινού και περιμένουμε να μας δικαιώσει!
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Τέννις
14/01
07:00
Australian Open 2016 Qual
Olivo +5.5games
1.80
50 Stoiximan
14-19
40
Essential SSL