Παρασκευή 13 Δεκ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Με οδηγό την εμπειρία!

Με οδηγό την εμπειρία!Πάμε στην πρώτη μας επιλογή για φέτος μετά από ένα διάλειμμα από τη στήλη και τις 4 (κακές) λανθασμένες επιλογές μας. 

Πάμε γρήγορα στη Doha, σε ένα από τα τουρνουά προετοιμασίας πριν το Αυστραλιανό Όπεν. Δεν έχουμε προτείνει κάτι από τους πρώτους γύρους περιμένοντας να πάρουμε μία γεύση από τη φόρμα των παικτών στα πρώτα τους ματς. Έχοντας, λοιπόν, δει τις πρώτες ημέρες προέκυψε μια επιλογή που φαίνεται αρκετά καλή στα μάτια μου.

Το ματς είναι αυτό ανάμεσα στον Edmund και τον Munoz De La Nava. Ο πρώτος βρίσκεται οριακά εκτός 100άδας στη θέση 102 με carreer high πλασάρισμα στο 99 ενώ ο δεύτερος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο νο 75 το οποίο είναι παράλληλα και carreer high για τον Ισπανό. Ο Edmund προέρχεται από τα προκριματικά και έχει κάνει 3 επιβλητικές νίκες απέναντι σε αξιόλογους αντιπάλους με αρκετά ανεβασμένη και την ψυχολογία μετά την κατάκτηση του Davis Cup με τη Βρετανία. Από την άλλη ο De La Nava κέρδισε στο τέλος του '15 το Masters τουρνουά για την κατηγορία challenger και κέρδισε προχθές με τρομερή εμφάνιση τον Feliciano Lopez, δείχνοντας να είναι σε πάρα πολύ καλή φόρμα.

Οι αποδόσεις δίνουν μεγάλο φαβορί τον Edmund αλλά στα μάτια μου το ματς είναι πιο ισορροπημένο και θα έπρεπε να δίνει max στο 2.75 ο De La Nava. Το handicap υπέρ του είναι πολύ καλή επιλογή λοιπόν και δίνεται στο ιδιαιτέρως εφικτό +4.5 σε απόδοση 1.72. Μιας και είναι αρχή της σεζόν και ερχόμαστε από κακό σερί θα πάμε με μικρότερο ποντάρισμα και λίγο πιο ρισκαδόρικη επιλογή. Θα πάρουμε το handicap 3πλής επιλογής στην 365 με το +4 να δίνεται στο 2.1 και πάμε να ξεκινήσουμε δυναμικά.

Για όποιον θέλει να είναι πιο επιφυλακτικός μπορέι να πάρει το +4.5 ενώ όποιος έχει όρεξη να ρισκάρει ακόμα παραπάνω μπορεί να ρισκάρει και με τη νίκη του De La Nava.
 

Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Τέννις
06/01
17:30
ATP Doha
De La Nava +4 games
2.10
30 Bet365
18-16
33
Essential SSL