Κυριακή 12 Ιουλ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Μεγάλο το κίνητρο!

Μεγάλο το κίνητρο!Ατυχήσαμε στην τελευταία μας επιλογή με τον Lopez, ο Djokovic συνέχισε τις μαγικές εμφανίσεις του σε όλο το τουρνουά και πήρε τον τίτλο, ωστόσο το ματς ήταν πιο δύσκολο απ'όσο φάνηκε καθώς ο Ισπανός στο πρώτο σετ κέρδισε 24 πόντους αλλά μόλις 2 γκέιμς!!Αυτό το σετ μας κόστισε πολύ και ουσιαστικά εκεί χάθηκε το στοίχημά μας. Προχωράμε σε ένα ματς που έχει αρκετό ενδιαφέρον και παίζει σε μερικές ώρες.

Στο challenger τουρνουά του Fairfield της Αμερικής έχουμε την αναμέτρηση μεταξύ του Brown και του Fritz. Ο Brown είναι γνωστός ψυχάκιας των γηπέδων, παίζει πολύ τρελό τένις και όποιος ποντάρει και δει τον αγώνα του θα ρίξει σίγουρα πολλά μπινελίκια με τις επιλογές που θα κάνει και τους εύκολους πόντους που θα χάσει λόγω της τρέλας του. Από την άλλη ο Fritz είναι μόλις 17 χρονών, είναι η ελπίδα των Αμερικανών για κάτι πολύ μεγάλο τα επόμενα χρόνια και προέρχεται από την κατάκτηση του US Open Juniors αλλά και την πρώτη του κατάκτηση τουρνουα challenger την προηγούμενη εβδομάδα και μπήκε στο πολύ κλειστό κλαμπ των παικτών 17 και κάτω που έχουν κατακτήσει τέτοιο τουρνουά. 

Οι δυο τους βρέθηκαν αντιμέτωποι και την προηγούμενη εβδομάδα στο Sacramento σε ένα ματς χωρίς breaks με τον Fritz να επικρατεί με 6-7 7-6 7-6 με τον Brown να χάνει πολύ σημαντικές ευκαιρίες να κλείσει το ματς και τον Αμερικανό να γλιτώνει το break πολλές φορές κατά τη διάρκεια του ματς. Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα πολύ σημαντικό για αυτή την αναμέτρηση. Ο Brown έχει ως νούμερο 1 στόχο αυτή τη στιγμή να πιάσει το "όριο" της κατάταξης για την απευθείας συμμετοχή στο ταμπλό του Australian Open. Βρίσκεται στο νούμερο 87 της παγκόσμιας κατάταξης, όμως τις επόμενες εβδομάδες έχει να υπερασπιστεί πολλούς πόντους καθώς είχε πάει σε 2 ημιτελικούς πέρσι και οι χαμένοι πρώτοι γύροι των τελευταίων εβδομάδων του έχουν στοιχίσει πολύ. Το κίνητρο για κατάκτηση του τουρνουά είναι αρκετά σημαντικό, ωστόσο το κίνητρο απευθείας εισόδο στο κυρίως ταμπλό Grand Slam είναι αρκετά μεγαλύτερο. Ενδεικτικά, ο νικητής του σημερινού αγώνα παίρνει 7.200$ έπαθλο συνολικό για το τουρνουά ενώ ο πρώτος γύρους του Αυστραλιανού Όπεν πήρε πέρσι 34.500$(!!) που για έναν παίκτη τέτοιο επιπέδου είναι ένα μεγάλο κομμάτι των εξόδων όλης της χρονιάς.

Αν συνυπολογίσουμε και την πιθανή κούραση του Firtz από τα συνεχόμενα ματς τις τελευταίες δύο εβδομάδες, πιστεύω οτι το 2.4 για τη νίκη του Brown είναι υπερβολικά μεγάλο και μοναδικό πράγμα που με κρατάει από κάποιο μεγάλο ποντάρισμα είναι ο αλλοπρόσαλος χαρακτήρας του Γερμανού.


Στα τελευταία ματς ο Brown παθαίνει ένα black out στα δεύτερα σετ και μετά καθαρίζει άνετα στο 3ο. Αν όλα έχουν πάει καλά στο 1ο σετ, όποιος θέλει μπορεί να καλύψει κάτι στο 2ο σετ του Fritz ή κάποιο handicap ύπερ του μικρού στο live!
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Τέννις
18/10
22:00
Challenger Fairfield
2
2.40
40 Stoiximan
2-0
-40
Essential SSL