Κυριακή 12 Ιουλ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Με τη γνωστή συνταγή!

Με τη γνωστή συνταγή!Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει λένε, οπότε και εμείς θα συνεχίσουμε με τα over στο τουρνουά της Ορλεάνης μετά και το προηγούμενο επιτυχημένο μας σημείο!

Πάμε σε στο 3ο ματς των προημιτελικών, αυτό ανάμεσα σε Stakhovsky και Struff!Εδώ δεν εντοπίσαμε κάποιο λάθος στο line των συνολικών games, δίνεται στα 22.5 ωστόσο η απόδοση κατά τη γνώμη θα έπρεπε να είναι γύρω στο 1.72 και όχι στο 1.90 που προσφέρεται αυτή τη στιγμή. Τους παίκτες τους έχουμε αναλύσει εδώ και στο παρελθόν, είναι και οι δυο big servers και αρκετά επιθετικοί, ειδικά ο Stakhovsky που είναι λάτρης του service-volley ενώ και ο Struff με το πολύ δυνατό του forehand προσπαθεί να κρατάει τους πόντους όσο πιο σύντομους γίνεται.

Ένα ενδιαφέρον στατιστικό είναι οτι στις 5 φορές που έχουν βρεθεί αντιμέτωποι (4-1 υπέρ του Γερμανού), οι 3 έλαβαν χώρα σε hard indoor γήπεδα και πήγαν όλες στα 3 σετ και μάλιστα στις 2 παίχτηκαν και tiebreak. Αν η παράδοση ισχύσει και αυτή τη φορά και δούμε 3 σετ είμαστε οκ, ωστόσο ακόμα και στα 2 σετ και με μεγάλη την πιθανότητα εμφάνισης tiebreak, το 1.90 είναι μεγαλύτερο απ'όσο θα έπρεπε.

Πάμε να το βγάλουμε και αυτό να συνεχίσουμε το σερί!
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Τέννις
02/10
17:30
Challenger Orleans
Over 22.5 games
1.90
50 Bet365
18
-50
Essential SSL