Κυριακή 12 Ιουλ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Πιο δύσκολο απ'ότι φαίνεται!

Πιο δύσκολο απ'ότι φαίνεται!Πολύ εύκολα επαληθεύτηκε για μία ακόμα φορά το over στο τελευταίο μας ματς, καθώς οι δύο παίκτες χρειάστηκαν 3 σετ για να αδειχθεί ο νικητής ενώ πέσαμε μέσα και στην "έκπληξη" καθώς ο Struff μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα βρήκε τα πατήματά του και πήρε τελικά τη νίκη.

Τα πρωινά ματς από Ασία δεν είχαν κάποια ιδιαίτερη ευκαιρία, οπότε μένουμε Ευρώπη και στα κλειστά της Ορλεάνης. Εκεί έχουμε σήμερα την αναμέτρηση μεταξύ De Schepper και Chiudinelli, όπου σύμφωνα με τους book αναμένεται ένα εύκολο απόγευμα από τον De Schepper. Δε θα διαφωνούσα ιδιαίτερα, ωστόσο αφενός ο De Schepper δεν είναι παίκτης εμπιστοσύνης για να δίνεται τόσο χαμηλά απέναντι σε έναν έμπειρο παίκτη όπως ο Ελβετός αφετέρου οι δύο νίκες στους πρώτους γύρους για τον Chiudinelli άφησαν πολύ θετικά δείγματα. Κέρδισε κατά σειρά τους Gombos και Sijsling, αγώνες στους οποίους ήταν ξεκάθαρα outsider σύμφωνα με τους book πάλι και πιστεύω σήμερα θα δυσκολέψει επίσης αρκετά τον Γάλλο αντίπαλό του!

Οι εταιρείες δεν έχουν βγάλει χάντικαπ pre-match για τους αγώνες αυτούς, ωστόσο το line στο όβερ είναι πολύ ελκυστικό. Δίνεται στα 21.5 games (ενώ εγώ θα το έδινα στα 22.5), οπότε είναι πολύ πιο εύκολο να επαληθευτεί και σε 2 σετ, ενώ ξανά στην περίπτωση των 3 σετ είμαστε καλυμμένοι! Πάμε ξανά με το over και ελπίζω το σερί μας να κρατήσει!Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Τέννις
02/10
14:00
Challenger Orleans
Over 21.5 games
1.80
50 Bet365
22
40
Essential SSL