Σαββάτο 07 Δεκ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Συνέχεια στα οβερ!

Συνέχεια στα οβερ!Εύκολα πέρασε το πρωινό μας μπετ, με τους δύο παίκτες να φέρνουν το όβερ και να παίζουν και tiebreak όπως προτάθηκε σαν δευτερεύουσα επιλογή στο άρθρο μας. Πριν προχωρήσουμε στα αυριανά ματς στην Ασία πάμε γρήγορα σε μια επιλογή από Ευρώπη μεριά που μου αρέσει πολύ!

Στο challenger της Ορλεάνης έχουμε την αναμέτρηση δύο παιχτών που διανύουν φέτος μια μέτρια για αυτούς χρονιά. Ο Dodig από τη μια που έχει αφοσιωθεί πολύ περισσότερο στα διπλά, όπου με τον συμπαίκτη του έχουν ανέβει μέχρι το no.4 της παγκόσμιας κατάταξης και δίνει λιγότερη σημασία στα μονά, παίζοντας περισσότερο στα challenger ενώ στη σειρά των ATP δεν έχει και πολύ καλά αποτελέσματα πέφτοντας έτσι μετά από καιρό κάτω από το 100 της παγκόσμιας κατάταξης (με καλύτερη επίδοση το no.29 πριν 2 χρόνια). Παρόμοια πορεία έχει και ο Struff ο οποίος παρά της προσπάθειες του έχει πέσει πολύ από το περσινό no.46 την ίδια περίοδο κατά 90 θέσεις και το 136!

Μετά τις υποχρεώσεις τους στο US Open ο Γερμανός έπαιξε σε 2 χωμάτινα τουρνουά κατακτώντας μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα το challenger στο Szczecin ενώ από την άλλη ο Dodig προετοιμάζεται για το Asian swing παίζοντας σε σκληρά γήπεδα κατακτώντας και αυτός το τουρνουά στο St Remy de Provence.

Για να μην πολυλογούμε, φαβορί της σημερινής αναμέτρησης δίνεται ο Dodig ωστόσο κατά τη γνώμη μου το ματς είναι πολύ πιο μοιρασμένο και πιστεύω θα γίνει μια δυνατή αναμέτρηση. Αν ο Struff δεν προερχόταν από δύο συνεχόμενες εβδομάδες στο χώμα θα στήριζα τη νίκη του έχοντας μάλιστα δει και τη χθεσινή κακή εμφάνιση του Dodig. Το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρεις κατά τη γνώμη μου, με πολύ πιθανή την περίπτωση των 3 σετ γι'αυτό και η επιλογή μας θα είναι το over και ελπίζουμε να επαληθευτούμε όπως το πρωί!
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Τέννις
30/09
20:30
Challenger Orleans
Over 22.5 games
1.83
50 Bet365
30
41.5
Essential SSL