Παρασκευή 10 Ιουλ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Να συνεχίσει τα οβερ!

Να συνεχίσει τα οβερ!Κατώτερος των περιστάσεων φάνηκε ο Pouille στην τελευταία μας επιλογή, καθώς μπήκε στο ρυθμό του Bautistia-Agut και τα μεγάλα rallies και δεν εκμεταλλεύτηκε τις αρκετές ευκαιρίες που του προσφέρθηκαν στις αρχές του 1ου σετ όπου θα μπορούσε εύκολα να αιφνιδιάσει τον Ισπανό. Προχωράμε και συνεχίζουμε στα πρώτα τουρνουά του ασιατικού swing και πιο συγκεκριμένα σε Μαλαισία και την Kuala Lumpur.

Εκεί έχουμε την αναμέτρηση του πρώτου γύρου ανάμεσα σε Ram και Zverev. Ο δέυτερος μας έβγαλε ασπροπρόσωπους στην αναμέτρηση με τον Tsonga και έχει ήδη κερδίσει τους 3 προκριματικούς γύρους του τουρνουά, φέρνοντας over στους 2 τελευταίους γύρους και μάλιστα στα 2 σετ ενώ στον 1ο γύρο απέναντι σε έναν άσημο παίκτη χάθηκε το over για ένα game. Από την άλλη ο Ram που όπως έχουμε ξαναπεί είναι παίκτης κυρίως challenger τουρνουά συνηθίζει και αυτός να φέρνει πολλά over, με αρκετά μάλιστα tiebreak κυρίως λόγω του καλού σερβίς του που τον βοηθάει στις σκληρές επιφάνειες, πόσο μάλιστα αύριο που θα παίζουν και σε κλειστό γήπεδο.

Μια φορά έχουν συναντηθεί στο παρελθόν στο Dallas της Αμερικής με συνθήκες παρόμοιες με τις αυριανές στην οποία είχε αναδειχθεί νικητής ο Zverev ενώ και τότε επαληθεύτηκε το over και μάλιστα πάλι στα 2 σετ. Το over 22.5 είναι πολύ πιθανό να έρθει στα 2 σετ ενώ είναι σίγουρο στην περίπτωση των 3 σετ, περίπτωση διόλου απίθανη καθώς ο Ram βρίσκεται και αυτός σε αρκετά καλή κατάσταση, σίγουρα καλύτερη από την προηγούμενη φορά που συναντήθηκαν.

Εναλλακτικά όποιος θέλει μπορεί να ρισκάρει στην επιλογή να παιχτεί tiebreak στο ματς σε ελαφρώς μεγαλύτερη απόδοση με τους δυο παίκτες να έχουν παίξει tiebreak στα 3/4 και 2/3 τελευταία τους ματς αντίστοιχα!Το νέο Μπόνους κατάθεσης του Stoiximan.gr είναι 100 έως 100 ευρώ και ισχύει για όλες τις μεθόδους κατάθεσης.

Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Τέννις
30/09
08:00
ATP Kuala Lumpur
Over 22.5 games
1.80
50 Stoiximan
31
40
Essential SSL