Παρασκευή 10 Ιουλ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Μεγάλη υποτίμηση!

Μεγάλη υποτίμηση!Συνεχίζουμε με το τουρνουά που γίνεται ταυτόχρονα στην Αγία Πετρούπολη, πάλι σε κλειστά hard γήπεδα όπου έχουμε παραδοσιακά αρκετές εκπλήξεις!

Στα προημιτελικά του τουρνουά έχουμε την αναμέτρηση ανάμεσα στους Pouille και Bautista-Agut. Ο Pouille κατά τη γνώμη μου κάνει τις καλύτερές του εμφανίσεις στα κλειστά γήπεδα, εκμεταλλεύεται το καλό του σερβίς και με τις εμφανίσεις του στους πρώτους δύο γύρους δείχνει να βρίσκει τον καλό του εαυτό. Ήταν ξεκάθαρο outsider εναντίον των Berankis και Janowicz, ωστόσο κατάφερε να κερδίσει και τους δύο κατακτώντας μάλιστα και τα 4 (!!) σετ που πήρε στο tiebreak (ενώ έχασε 1 από τον Berankis).

Από την άλλη ο Bautsita-Agut είχε bye στον πρώτο γύρο και στον 2ο αντιμετώπισε τον Gabashvilli κάνοντας μια μέτρια εμφάνιση, αφού έχασε το προβάδισμα από set και break πάνω και τελικά κλήθηκε να σώσει 3 match points για να κερδίσει τον αγώνα. Δεν έπεισε ιδιαίτερα, δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο σερβίς για να εκμεταλλευτεί ωστόσο θα έχει σήμερα το πλεονέκτημα στα μεγάλα rallies. 

Έχοντας δει τους αγώνες των δύο παικτών και με τις γρήγορες και ολισθηρές συνθήκες των γηπέδων στην Αγία Πετρούπολη, δεν μπορώ να κατανοήσω το 5άρι στη νίκη του Pouille (εγώ θα το έδινα 2.75), ενώ η επιλογή να κερδίσει ένα σετ ο Γάλλος πληρώνει 2.4 στον stoiximan και αυτή θα επιλέξουμε για μπάνκα!

Εναλλακτικά μπορεί να παιχτεί με λίγα η απλή νίκη του στο 5 ή το +4.5 games στο 1.9!Το νέο Μπόνους κατάθεσης του Stoiximan.gr είναι 100% έως 100 ευρώ
και ισχύει για όλες τις μεθόδους κατάθεσης.


Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Τέννις
25/09
16:30
ATP St. Petersburg
Pouille +1.5set
2.40
50 Stoiximan
0-2
-50
Essential SSL