Παρασκευή 13 Δεκ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Ντέρμπυ για γερά νεύρα!

Ντέρμπυ για γερά νεύρα!Αρκετά άνετα επαληθεύτηκε η πρώτη μας πρόταση για το τουρνουά του Metz με τον Zverev όχι μόνο απλά να δυσκολεύει αλλά να παίρνει και σετ απέναντι στον Tsonga, ο οποίος ήταν εμφανώς ανέτοιμος στις συγκεκριμένες συνθήκες.

Συνεχίζουμε και πάμε σε ένα μας που αρχίζει σε λίγο και αυτό ανάμεσα σε Garcia-Lopez και Klizan. Οι δύο βρίσκονται σε παρόμοιες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης, είναι αρκετά ταλαντούχοι και με καλά αποτελέσματα σε όλες τις επιφάνειες. Έχουν βρεθεί αντιμέτωποι μια φορά στο παρελθόν με νικητή να αναδεικνύεται ο Klizan σε ένας ματς για γερά νεύρα το οποίο κρίθηκε στο tiebreak του 3ου σετ!

Δεν έχω πολλά να πω για τη σημερινή επιλογή μας, πρόβλεψη για το νικητή αυτού του αγώνα είναι πολύ δύσκολο να κάνεις καθώς εκτός από ταλαντούχοι παίκτες είναι και παίκτες ψυχολογίας και ημέρας ωστόσο το over σαν επιλογή μοιάζει πολύ καλή!Το line δεν είναι λάθος, είναι σωστό το 22.5 (ο stoiximan το έχει πιο τσιμπημένο στο 23.5) το οποίο επαληθεύεται και με ένα tiebreak στο ματς σε 2 σετ αλλά και σίγουρα στην περίπτωση των 3 σετ, πράγμα καθόλου απίθανο για τους συγκεκριμένους παίκτες που παρουσιάζουν πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους κατά τη διάρκεια των αγώνων τους!
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Τέννις
25/09
15:00
ATP Metz
Over 22.5 games
1.83
50 Bet365
32
41.5
Essential SSL