Σαββάτο 07 Δεκ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Χαμηλό το όριο!

Χαμηλό το όριο!Πάμε στα γρήγορα σε μία επιλογή που στα μάτια μου φαντάζει αρκετά καλή και προσφέρεται μάλιστα και σε καλή απόδοση!

Στον τρίτο γύρο του Masters του Montreal έχουμε την αναμέτρηση μεταξύ του Novak Djokovic και του Jack Sock. Για τον Nole δεν έχουμε να πούμε πολλά, όλοι τον γνωρίζουμε και αποδεικνύεται και φέτος πραγματική φονική μηχανή. Από την άλλη ο Αμερικάνος Sock διανύει φέτος την καλύτερη χρονιά του με την προσθήκη του πολύπειρου James Blake στο προπονητικό του team, φτάνοντας μέχρι το Νο 30 της παγκόσμιας κατάταξης πριν 2 μήνες. Στηρίζεται στο πολύ δυνατό του σερβίς και το forehand του και κρατάει όσο γίνεται μικρά τα rallies, γεγονός που οδηγεί τα σετ συχνά σε tiebreaks ή σε 7-5. Πιο συγκεκριμένα, στα 29 ματς που έχει δώσει τη φετινή σεζόν έχει 19 tiebreaks και άλλα 6 σετ έχουν καταλήξει 7-5.

Το σημερινό line για τα συνολικά games στον αγώνα δίνεται στα 19.5 games και στα μάτια μου είναι κατά 1 (ακόμα και 2) games χαμηλότερο. Θέλουμε ένα γεμάτο σετ ουσιαστικά (7-6 ή 7-5) ενώ ακόμα και με ένα 6-4 6-4 βγαίνουμε πάλι κερδισμένοι. Στα θετικά κατά τη γνώμη μου είναι οτι παίζουν για πρώτη φορά μεταξύ τους, οπότε ίσως χρειαστούν μερικά games στην αρχή για να βρει ρυθμό ο Nole στο γρήγορο σερβίς του Αμερικάνου και να επαληθευτεί ένα γεμάτο σετ που αναμένουμε!
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Τέννις
13/08
19:30
ATP Masters Montreal
Over19.5 games
2.15
51 Stoiximan
15
-51
Essential SSL